Hun Clash Meet Up | 1. Magyar COC találkozó

Dátum/Idő
04.11. 11:00 - 20:00

Kategória(k)


coc_talalkozo

Facebook

Kedves magyar Clash Of Clans játékosok !

Idén tavasszal három fanatikus Chief összefogott, hogy együttes erővel létrehozzák az ország első hivatalos Clash Of Clans találkozóját. A szervezők között található olyan, akinek rendezvény szervezői múltja van, olyan is, aki rendkívül tapasztalt, magas szintű játékos, aki legnagyobb magyar klánok közül számosban megfordult. A harmadik szervező pedig Zsomac, aki rendszeresen készít youtube videókat a játékkal kapcsolatban.

A rendezvény célja egy összetartó, egymást segítő Magyar COC társadalom létrehozása, melynek helyszínét és technikáját a Budapesti Művelődési Szint ( Müszi) fogja biztosítani. A különböző klánoknak is kíváló alkalom ez klántalálkozók létrehozására. Kérünk mindenkit, aki facebookon keresztül értesül az eseményről, hogy szóljon a klántársainak is, mert sokan nem követik ezeket a fórumokat. A programok, melyeket kivetítőről és hangosításról lehet élőben követni:

- interjú az ország legjobb játékosaival

- klanwar

- BaseVsBase zsomaccal

- Cosplay – öltözz be egy COC karakternek ! ( a legjobb jelmezek értékes ajándékokat kapnak )

- és még sok egyéb más program

12 éven aluliaknak belépés csak szülői felügyelettel lehetséges !

Ez az ország első hivatalos COC találkozója ! Ne hagyjátok ki ! Ha elegendő ember eljön, máskor is fogunk szervezni ilyet! A rendezvény költségeinek fedezésének céljából (helyszín, technikai eszközök, biztonsági személyzet bérlése, kiosztott ajándéktárgyak stb.) minimális belépőt fogunk szedni (előreláthatóan 1.000 HUF körüli összeg)

Várunk mindenkit szervezett programokkal, interjúkkal és meglepetésekkel!

Üdv: Az első magyar COC találkozó csapata