PAVERPOL-TEXTILDEKOR WORKSHOP

PAVERPOL-TEXTILDEKOR WORKSHOP

Dátum/Idő
02.09. 14:00

Kategória(k)


Facebook esemény

Próbálj ki egy új technikát, és engadd szabadjára a fantáziádat textilszobrász-műhelyünkben február 9-én, vasárnap délután 14 órától.

A Paverpol dekorációs és szobrászkellék termékcsalád újdonságként másfél éve került Magyarországra, forradalmasítva a képzőművészetben rejlő lehetőségeket.

Környezetbarát, tökéletes Kötőanyag . Speciális ragasztó és keményítő hatással rendelkezik egyben.

Készíthetnek belőle pl.domborműveket, szobrokat, kisplasztikát,, dekorációkat és egyéb tárgyakat művészek és hobby alkotók egyaránt, amit fantáziájuk megálmodik .

A Paverpol attól népszerű, hogy egy drótváz, egy textildarab vagy más természetes anyag és alufólia segítségével hozhatsz létre egy egyedi műalkotást viszonylag rövid idő alatt.

A Paverpol egy levegőre száradó speciális keményítő és ragasztó anyag, melyet textil, papír, száraz-virágok, selyem, puha bőr, gipsz,fa,kerámia,kő fém és egyéb természetes anyagra lehet felhordani adalékanyag hozzáadása nélkül!

Előnye a gyors száradási idő, ami egy hajszárító segítségével még fokozható, de elég időt hagy , hogy dolgozni lehessen vele. Szinte minden anyaghoz tapad, kivéve egyes műanyagokat (pl.folpak, műanyag terítő). Kapható fekete, szürke és bronz színben, valamint átlátszó kivitelben.

Egy cserép, tükör, üveg, képkeret, styropor (hungarocell) és bármi lehet alkotásunk alapja. A szobor kültérivé válik olaj-, akrilfesték vagy lakk felvitele után. A lakkok uv védelmet is biztosítanak! E nélkül az alkotások a tűző napon felpuhulhatnak a hőtől, viszont este vissza nyerik szilárdságukat! A kültérivé tett szobrok ellenállnak esőnek, napsütésnek, fagynak egyaránt.