Budapest in the dark presents : Insect Elektrika / Ice Machine / Alex Cambrano

Dátum/Idő
10.07. 22:00

Kategória(k)


Budapest in the dark presents : Insect Elektrika / Ice Machine / Alex Cambrano

14068172_1147673225298658_7061885880558343612_n

Facebook event

A Budapest in the dark bemutatja :

Kedves Barátaink!

Nagy büszkeséggel és örömmel hívunk meg soron következő Müszi-s eseményünkre, ahol a techno és a minimal néhol sötét, de főleg hipnotikus fúzióját kínáljuk.

Amint azt sokan tudjátok, mi nem a sztárokra fókuszálunk. Igyekszünk azon elóadókat meghívni és bemutatni, akik a háttérben mozogva, nem a reflektor fényben, mondhatni szürke eminenciásként készítik azokat a zenéket, amiket a nagyközönség által előremuató, stílusformáló, esetenként sztár DJ-ként jegyzett lemezlovászok játszanak. Úgy érezzük, ők az igazi motorjai annak az evolúciónak, ami az “underground”-ot mozgatja. Bár napjainkban az “underground” talán elcsépelt terminusnak számít, mi hiszünk benne, hogy az „underground” egyenlő a kilépéssel az anyagias, trend-követő és rohanó világból. Szív és lélek, zenén keresztül átadva, egy komplex élmény, ahol a zene mellé erős szociális rész is társul.
Ennek a szellemében igyekszünk nem bulit kínálni, hanem eseményt! Ennek szellemében nagy izgalommal jelentjük be az októberi line up-ot:

ICE MACHINE live act (Symbiostic, Tlaloc / Argentina)
INSECT ELEKTRIKA live act (Creepy finger, Ninefont / Csehország)
ALEX CAMBRANO live act (Creepy finger, Alien abduction / Mexikó)
Seldon (Budapest in the dark)
David Mole (Budapest in the dark, Contra Mundum)

Vizuális csodák felelőse : Sivinjski

Helyszín : Müszi
Időpobt : 2016.október 7. 22:00-06:00
Belépő : 1000 huf < éjfél < 1500

/// ICE MACHINE ///
Akik otthonosan mozognak a minimal szcénában, azoknak valószínüleg ismerős lesz MRDIE és Le Nardo neve. Argentin barátaink közös projectje az Ice Machine, ami hihetetlen lendülettel indult meg hódító útjára, és olyan nevek oldalán lépnek fel a világ számos clubjában, mint például Hobo, vagy Luigi Madonna.

/// Insect Elektrika ///
A prágai duó járt már Budapesten pár éve. A srácok igen komoly múlttal rendelkeznek, aminél talán csak a kütyü-készletük komolyabb. Live fellépéseiken modulár, analog, digital technika forr össze földöntúli hangokká, így mozgatva a tánctéren lévőket.

/// Alex Cambrano ///
Mexikóból érkező barátunkkal már találkozott a Budapest in the dark közönsége tavaly. Alex hangzása sajátságos, a mexikói gyökerek pszichedelikus töltése igen különlegessé teszi zenéit. Techno és minimal, nagyon friss fűszerezéssel :)

/// Seldon & David Mole ///
A Budapest in the dark rezidenseit talán már nem kell bemutatni :)

/// Sivinjski – a vizuál varázsló ///
Az úriember audio-reaktív vizuális performancait nehéz szavakkal leírni, látni kell. Minden vizuális elem reagál a hangokra, hihetetlen egységet képezve a hallott és látott dolgok között. Varázslatos élmény lesz ;)

Szeretettel várunk október 7-én, a Müsziben! :)