Budapest in the dark presents Seldon’s Bday bash

Dátum/Idő
11.25. 22:00

Kategória(k)


Budapest in the dark presents Seldon’s Bday bash

14717195_1184314008301246_6790605626501699443_n

Facebook event

Kedves Barátaink!

Sok szeretettel hívunk meg soron következő rendezvényünkre, amit ismét a Müszi falai között tartunk majd 2016.november 25-én.

Az igen szépen megtöltött októberi táncparkett után most még feljebb emeljük a lécet. Ez alkalommal, alapító rezidensünk, Seldon szülinapjának alkalmából 2 helyszínen szól majd a techno, a minimal és a finom house! A mozi teremben a belga underground és minimal szcéna 3 meghatározó személyisége mellett egy, az európai és latin-amerika elektronikus zenészek összekapcsolásában üttörő szerepet játszó francia művész lesz a vendégünk. A kávézó részen egy válogatott hazai különítmény játszik majd lágyabb, bólogatós house témákat.

Mozi :
Ian Cris (DMT records, Login / France)
Ode Maen b2b Massaar (Donnerwetter / Belgium)
Duister (Donnerwetter / Belgium)
Seldon (Budapest in the dark)
Zegotha (Budapest in the dark)

Kávézó:
Blez (Elektrocat – Tilos radio)
David Mole (Budapest in the dark, Contra Mundum)
Smole (Contra Mundum)
Zack Marullo

VJ különítmény: sivinjski & Trippy

Start 22:00
Finish 06:00

Hozzájárulás : 1000 huf < éjfél < 1500 huf

////IAN CRIS////
A Franciaország és Dél-Amerika között ingázó Ian technoból és minimalból építkezik. Vibráló, mély, néhol sötét hangzás, varázslatos vokálok, húzós groove-ok jellemzik zenéjét mind producerként, mind pedig DJ-ként.
Igen komoly discográfiájában olyan kiadókat találni, mint például a Monocline, Concepto Hipnotico vagy a D.M.T. Records. Fellépésein olyan nevekkel szerepel egy line up-ban, akiket már nem nagyon kell bemutatni a hazai közönségnek. A teljesség igénye nélkül csak említésképpen néhány név : Oscar Mulero, Alexander Kowalski, Derrick May, Sascha Funke, Pacou, de itt van például 2 októberi fellépőnk is : Insect Elektrika és az Ice Machine.
Nagy izgalommal várjuk Ian fellépését!

https://www.beatport.com/artist/ian-cris/124710

////ODE MAEN//// b2b //// MASSAAR////
A 2011 óta aktívan DJ és producer Ode az inspirációt a 90es évek technojából merítette. Erre épülve alakult és töretlenül fejlődik a sajátságos mély, sötétet és néhol kicsit pszchedelikus hangzásvilága. A Ghent-ben élő művész hibrid szettjeiben a saját trackek élő előadása, a 3-4 csatornán történő mixeléssel igen egyedi, aminek a varázsát fokozzuk azzal, hogy Massaar lesz a társa egy b2b szettre.
A 2003 óta DJ-zéssel foglalkozó Massaar fiaton elkötelezte magát a minimal / dark minimal hangzásvilágnak. A kezdeti lelkesédés, amit többek között Richie Hawtin inspirált, közel 15 éve töretlenül viszi egyre előrébb belga barátunk. Igen nagy sebességbe kapcsolt karrierje, miután 2010-ben csatlakozott a belga underground közeg megkerülhetetlen és egyben folymatosan irányt mutató “Feestgedruis” csapathoz, amiből azóta már kinőtte magát a BeNeLux terület egyik legfontosabb ügynöksége, a Sweet trade. Az Extrema Outdoor fesztivál, vagy a Fuse klub (és még megannyi fesztivál és klub) közönsége hallhatta már szigorú, feszes, saját szavait használva “crazy noise”-okkal fűszerezett techno és minimal szettjeit.

A duó már szinte legendás a BeNeLux területen, fesztiválzáró szettjeik ezreket ragadtak magukkal idén nyáron is.

https://www.beatport.com/artist/ode-maen/403205

////DUISTER////
Duister mint szervező, booking agent-ként és DJ-ként is roppant aktív. Az általa játszott sötét, de igen groove-os minimal tökéletes a tánctér megmozgatására. Szeretném idézni a művész bemutatkozását a gyökereiről :

“After listening to DJ blabla at club blabla when he was 14, he blabla’ed around and wanted to blabla. After a lot of bla bla he decided to blabla. Besides blabla he is also blabla’ing his own blabla. Now he played in clubs like Club blabla & Venue blabla. Always looking for another blabla.”
Erre csak annyit mondhatok, hogy : “Let’s blablabla!”

Szeretettel várunk minden érdeklődőt! Továbbra is beragyog minket a 7vége az ég alatt fénye!!!! :)