Eight is great! – Mit csinálunk a nyolcban? // OpenForum

Dátum/Idő
12.27. 20:00

Kategória(k)


Eight is great! – Mit csinálunk a nyolcban? // OpenForum

15578620_570502959826170_3974406485934306235_n

Facebook event

A kerületben rengeteg hely üzemel nagyjából azonos célkitűzésekkel, különböző megvalósításban. Ezzel a beszélgetéssel szeretnénk elkezdeni egy párbeszédet, és beindítani egy folyamatot az Eight is great funzine szellemiségében.

Olyan, mindenki számára érezhető és fontos dolgokról fogunk beszélgetni, mint a közös érdekvédelem, a környezetünk és közönségünk/közösségünk, milyen közös céljaink, vízióink lehetnek, hogyan látjuk/láttatjuk egymást, hogyan reagálunk a környék változásaira.

Szeretnénk, ha ez az esemény egy közös platformot tudna kialakítani a jövőre nézve, ahol egységben tudnánk gondolkodni a kerület életéről.

Meghívottak: Művelődési Szint (Müszi), Auróra, Gólya, Kék Ló Budapest, Zsiga Bár, Macska, Csiga Cafe, Keret Klub, Görbe Bögre Kávézó, Lumen Kávézó, Patyolat // PRÓBAüzem, Szatyor bolt, A Grund, Gondozó kert, Don’t Panic Budapest, Premier Kultcafé, Nem Adom Fel Cafe & Bar, Hintaló Iszoda, garzonkert

—————–

nemKONFERENCIA december 27-29 között a rendszerváltás utáni Budapest kulturális változásairól, az éjszakai alvilág és a politika összefonódásairól, arról, hogy a zsidó- vagy a bulinegyed volt-e előbb és, hogy mi köze Vizoviczkinek a Gozsduhoz. Hová lettek a régi kult helyek a VII.-ből és mi történik a VIII.-ban. Van-e a dzsentrifikációnak iránya? Az Aurórában remélhetőleg minden kérdésünkre választ kapunk a Negyed7Negyed8 alatt rendezett 9 beszélgetés egyikén.

http://bit.ly/n7n8-nemkonf // Negyed7Negyed8 Fesztivál