Experiwave LIVE w/ Gryllus Ábris • Krisz Deak

Dátum/Idő
02.21. 20:00

Kategória(k)


Experiwave LIVE w/ Gryllus Ábris • Krisz Deak

16602653_210091002797575_9206661708821801491_n

Facebook event

2017.02.21. Kedd 20:00 – 23:00 @ Müszi moziterem
Experiwave LIVE w/ Gryllus Ábris • Krisz Deak

A megszokott helyen és időben, havonta egy alkalommal, keddenként kora este, a Müszi hátsó mozitermében startol az Experiwave LIVE idei szezonja. Február 21-én, generációjának egyik legsokoldalúbb művésze, Gryllus Ábris, illetve az Odum és Technodub Seance projektek kapcsán is ismert Krisz Deak prezentálnak kizárólag analóg vasakon előadott performanszokat. Aktuális cikk a Kapcsolj.be oldalán: http://kapcsolj.be/post/156582815751/experiwave

Belépő / Entry : 600 HUF

///

▒▒▒ Gryllus Ábris ▒▒▒

“Grafikus, art director, képzőművész, médiaművész, sound artist, és zeneszerző. Ez mind Ábris, aki éppen azon a területen alkot, amelyik éppen foglalkoztatja. Zenét szerez a Frenák Pál Társulat darabjaihoz, interaktív médiaművészeti projektek mutat be külföldön, absztrakt vonalakat, hanghullámokat, monokróm formákat húz fel a minimál elektrót toló designer-DJ kollektívájával, vagy éppen zenei projektjével, az Uffalo Steezzel nyit új fejezetet a hazai elektronikus zenében.”

http://phenomenon.hu/a-het-kreativja-gryllus-abris/

“Ő tervezte a budai Jégbüfé arculatát, most a MÜSZI az egyik kedvenc helye, és hogy minden beleférjen a napjába, reggel kilenckor kel, és hajnali háromkor fekszik. Ha éppen nem zenéken dolgozik, tervezőgrafikával foglalkozik, más munkái mellett az egyik vezető hírportál art directora.”

http://szintenzenesz.reblog.hu/parhuzamos-tortenet—gyarlatogatas-gryllus-abrisnal

“Gryllus Ábris generációjának egyik legsokoldalúbb művésze. Folyamatosan az új kihívásokat keresi, otthonosan mozog a vizuális művészetben és a hangrendszerekben, és van, hogy ezt a kettőt össze is köti. Az biztos, hogy amiben benne van a keze, valami újszerű, izgalmas alkotássá válik.”

http://absolutbudapest.blog.hu/2016/01/08/rendszerekre_hangolva_interju_gryllus_abrissal

Lecool interjú: http://budapest.lecool.com/inspirations/leinterju-gryllus-abris/

▒▒▒ Krisz Deak ▒▒▒ (Odum, TECHNODUB SEANCE)

Deák Krisztián a hazai dubtechno egyik legrégebbi és egyben legaktívabb alapköve, melyet számtalan megjelenése, szerzői albuma a Deepindub kiadónál, kizárólag vasakon prezentált szóló, illetve ZOL-lal közös Odum projekt live act-jei, valamint a Technodub Seance események is mind-mind alátámasztanak. A kísérletibb hangzásvilágú, experimenális zenei oldalát azonban ritkán van alkalma megcsillantani, így örömmel fogadta el meghívásunkat.

Egy a kísérletibb hangzásvilágát bemutató felvételek közül:

További linkek:

https://www.facebook.com/kriszdeak79

https://www.facebook.com/odum2musik

https://www.facebook.com/TECHNODUBSEANCE

https://www.discogs.com/artist/2674399-Krisz-Deak