III. évfolyam 7. felvonás, októberi PHP Meetup

III. évfolyam 7. felvonás, októberi PHP Meetup

Dátum/Idő
11.03. 19:00

Kategória(k)


Sziasztok,

úgy látszik, hogy minden évben kell lennie egy tárgyhavi meetupnak, amit a következő hónapban tartunk meg. Így van ez most is, hiszen a Müszi foglaltsága miatt októberi PHP meetupot novemberben tartjuk, sőt nem is kedden, hanem hétfőn.
Így talán még sokkal nagyobb teher is hárul az előadókra, hisz a hatefői letargia mindent elsötétítő fátylán keresztül kell fényt hozniuk az estébe. Mindettől függetlenül gondolom, hogy ez nem lesz probléma, sőt! Az estére kiválasztott két kíváló előadó és előadásuk igazából minden fejlesztő/PO/PM számára is tartogathat érdekességet.

Az első előadó Schmidt Dániel, aki Tech PM a Mitonál, és egy nagyon érdekes másfél évig tartó folyamatot fog elmesélni, az Otthontérkép fejlesztéséről. Amikor elküldte témaötletét valahogy így fogalmazott: “A téma a clusterezés lenne – azaz hogyan jelenítettünk meg kezdetben pár ezer ingatlant, majd mára már 63 ezret a térképen. Először…”, és itt gyorsan el is vágtam, mert aki kíváncsi az úgy is eljön és meghallgatja milyen akadályokat is kellett legyőzniük a fejlesztés során.

A második előadó Palócz István lesz, aki fel szeretné tenni nektek a kérdést: “Ti hogyan fejlesztetek?”. Mostanában sokat foglalkozik azzal, hogy hogyan érdemes felépíteni egy cég fejlesztési munkafolyamatait. Milyen részekre érdemes felbontani azokat, milyen megoldásoknak milyen előnyei, milyen hátrányai vannak. Előadásával egy közös beszélgetést szeretne elindítani, amely segít tágítani, rendszerezni minden jelenlévő és az Ő ismereteit a témában.

István kezdeményezése azért is kiváló, mert a meetuppal az is feltett célom, hogy a közösség kovácsolódjon minél jobban össze. Ezért szeretném, hogy senki ne rohanjon haza, sőt maradjon, meginni velünk 1-2-3 sört/bort/bambit.

A meetupot ezúttal a Mito támogatja, előadással, kajával, sörrel, üdítővel, helyszínnel. Ezúton is köszi nekik!