Játszóház

Játszóház

Dátum/Idő
10.27. 18:00

Kategória(k)


Facebook esemény

Kedves Játszóházalók! Ismét eljött a kedvenc hétfőnk, hogy befoglaljuk a Müszi összes székét és beterítsük társasokkal az összes asztalát! Ignác hoz nektek pár vadiúj játékot is, egyelőre szupertitkos, hogy mit, de majd idejében publikáljuk! Addig is legyetek jók, hívjátok el a szomszédotokat is, és továbbra se felejtsetek el sok vitamint enni!

A belépés ingyenes, de továbbra is szép nagy szemekkel kérünk, hogy ha megteheted, 200 Ft adománnyal támogass minket, hogy tudjunk még jó sok Játszóházat csinálni! Köszinyuszi!

No comprende? Scroll down for english!

————————–———————–

És ha most nagyon nem vagy képben, hogy mi van:

Egy csapat fiatal úgy döntött, társasjátékokkal fogja meghódítani a budapesti éjszakát. Egy nappaliból indult kezdeményezés, ami másfél év alatt rendszeres programsorozattá nőtte ki magát, ahol esténként több száz aranyásó, bandita, karanténspecialista, tehénkereskedő és tünde ül egy asztalhoz. Így lett a Játszóház Projekt. Mert a társasjáték – a legújabb legális tudatmódosító!

A Játszóházban összegyűlünk egy-egy hétköznap este, és társasjátékozunk. Sok jófej ember, sok jó játék, jó hangulat, világbéke, miegymás.
Itt hiába keresed a Ki nevet a végén?-t vagy a Monopolyt. Mi jobban preferáljuk az újhullámos, kreatív, izgalmas játékokat, amiket egyelőre még kevesen ismernek, bár úgy tűnik, ez nem sokáig marad így: a Játszóház egészen biztos, hogy megszámlálhatatlan Dixit-, Lego Activity-, Ticket to Ride-, Panic Lab-, és Dobble-függőt termelt ki az utóbbi időkben.
Nem hallottál még egyikről sem? Semmi pánik, először mind így voltunk ezzel, játékmestereink örömmel segítenek majd.
És hogy miért jó a társasozás, és miért nem iszunk inkább? Mert tuti, hogy azt már te is unod. A társas alternatív szórakozási lehetőség, ahol könnyen lehet új barátokat szerezni, régiekkel találkozni, nagyokat kacarászva világuralmat megkaparintani. Sör persze azért lesz.

-Ha nem hiszed, nézd meg magad: https://www.facebook.com/jatszohazprojekt/photos_stream

-Bemutatkozunk: https://www.youtube.com/watch?v=oVp6pdT8LMY

————————–————————–————————–-

ENGLISH:

A group of students decided to conquer the night with board games. A new initiative in Budapest, that quickly outgrew the living room, and has become a popular event series, with hundreds of participants: this is the Játszóház Project. Our events are great opportunites to get to know new people, have fun and gain world domination. We have more than 50 games, however you won’t find Monopoly or Hotel amongst them. We prefer the newer generation of games that are much more fun: Dixit, Bang, Creationary, Tikal, etc.. If you don’t know any of them that’s okay, there will be a few organizers to help and get you started. Let’s get high on board games together!

Does it sound too good to be true? See for yourself:https://www.facebook.com/jatszohazprojekt/photos_stream