Müszi búcsúztató Játszóház

Dátum/Idő
09.25. 18:00

Kategória(k)


Müszi búcsúztató Játszóház

21557791_1340400299419041_7760319613206804830_n

Facebook event

Kedves Játszóházalók! Bizonyára sokan hallottátok már a szomorú hírt: bezár a Müszi, legalábbis jelenlegi helyszínén, a Corvin Áruház 3. emeletén nem fog tovább működni. Amellett, hogy Budapest egyik legfontosabb kulturális befogadó tere, a Müszi a Játszóház bölcsője és otthona. 2013. május 14-én tartottuk első Játszóházunkat itt (ínyenceknek: https://goo.gl/UrAsxa ;) ). Egyből beleszerettünk és fix helyszínünk lett, ahol nektek köszönhetően néhány hónap alatt az ország legnagyobb társasjátékos rendezvénysorozatává nőttük ki magunkat.
Mi megszámlálhatatlan élménnyel gazdagodtunk itt, folyamatos biztatást, pozitív visszajelzést kapva tőletek. Végtelen érdeklődésetek miatt egyre több és több játékot kellett kipróbálnunk és bemutatnunk nektek, így lett a kedvenc hobbinkból a kedvenc munkánk, a szűk baráti körből egy hatalmas közösség. (Ha érdekelnek a számok: az elmúlt 4 év során összesen több mint 30.000 résztvevő társasozott nálunk hétfőnként a Müsziben).
Aki járt már a harmadik emeleten hétfő este, és látta a több száz társasozót maga körül, az minden bizonnyal ugyanazt érzi most, mint mi. Egy korszak lezárult. Nagyon reméljük, hogy minél hamarabb sikerül új fészket találni a Müszis alkotóknak és programoknak, és természetesen örülnénk, ha ennek mi is részei lennénk majd. Azonban egy dologban biztosak vagyunk: Játszóház volt, van és lesz, régi és új helyszíneken, itt vagy ott, de mi októbertől is együtt fogunk társasozni veletek!

Most pedig használjuk ki ezt a lehetőséget, és népesítsük be még egyszer, utoljára ezt az ikonikus helyszínt társasjátékokkal!

Behopp: 200 Ft

(Scroll down for English!)

——————————————————————-

És ha most nagyon nem vagy képben, hogy mi van:

Egy csapat fiatal úgy döntött, társasjátékokkal fogja meghódítani a budapesti éjszakát. Egy nappaliból indult kezdeményezés, ami másfél év alatt rendszeres programsorozattá nőtte ki magát, ahol esténként több száz aranyásó, bandita, karanténspecialista, tehénkereskedő és tünde ül egy asztalhoz. Így lett a Játszóház Projekt. Mert a társasjáték – a legújabb legális tudatmódosító!

A Játszóházban összegyűlünk egy-egy hétköznap este, és társasjátékozunk. Sok jófej ember, sok jó játék, jó hangulat, világbéke, miegymás.
Itt hiába keresed a Ki nevet a végén?-t vagy a Monopolyt. Mi jobban preferáljuk az újhullámos, kreatív, izgalmas játékokat, amiket egyelőre még kevesen ismernek, bár úgy tűnik, ez nem sokáig marad így: a Játszóház egészen biztos, hogy megszámlálhatatlan Dixit-, Dobble-, Ticket to Ride-, és Patchwork-függőt termelt ki az utóbbi időkben.
Nem hallottál még egyikről sem? Semmi pánik, először mind így voltunk ezzel, játékmestereink örömmel segítenek majd.
És hogy miért jó a társasozás, és miért nem iszunk inkább? Mert tuti, hogy azt már te is unod. A társas alternatív szórakozási lehetőség, ahol könnyen lehet új barátokat szerezni, régiekkel találkozni, nagyokat kacarászva világuralmat megkaparintani. Sör persze azért lesz.

- Ha nem hiszed, nézd meg magad: https://www.facebook.com/jatszohazprojekt/photos_stream

- Menő videónk is van: http://goo.gl/GsS5dS

- Játékaink: http://goo.gl/oRhTrM

- Több infó: www.jatszohazprojekt.hu

——————————————————————-

ENGLISH:

A group of students decided to conquer the night with board games. A new initiative in Budapest, that quickly outgrew the living room, and has become a popular event series, with hundreds of participants: this is the Játszóház Projekt. Our events are great opportunities to get to know new people, have fun and gain world domination. We have more than a hundred games, however you won’t find Monopoly or Hotel amongst them. We prefer the newer generation of games that are much more fun: Dixit, Dobble, Ticket to Ride, Patchwork, etc.. If you don’t know any of them that’s okay, there will be a few organizers to help and get you started. Let’s get high on board games together!

Does it sound too good to be true? See for yourself:https://www.facebook.com/jatszohazprojekt/photos_stream