Játszóház XVII.

Játszóház XVII.

Dátum/Idő
02.17. 19:00

Kategória(k)


Eljössz, játszol, jól érzed magad, haverkodsz. Nem több és nem kevesebb, ismét ez az ajánlatunk hétfő estére. Ha voltál már, akkor azért hogy újra átélhesd, ha még nem akkor azért, hogy megtudd: Mitől is igazi flessjáték a Dixit, miért rossz hosszú körmök ellen Jungle Speed-et játszani, milyen elveszni a Müszi labirintusában, mennyivel egyszerűbb kirakni legóból a kínai Nagy Falat, mint elmutogatni, vagy hogy milyen megépíteni a saját bolygódat a Kis Herceggel, ami most kivételesen nem a Halálcsillag. Ilyen és ehhez hasonló izgalmak várnak rátok ezalkalommal is. Eljönni ér, kihagyni csalás.

——————

És ha nagyon nem vagy képben, hogy most mi van, akkor ez talán segít:

-Mi ez az egész?
Kéthetente hétfő este összejövünk a MÜSZIben és társasjátékozunk. Sok jófej ember, sok jó játék, jó hangulat, világbéke miegymás.

-Nem ismerek senkit, még sosem voltam, elmehetek?
Természetesen! Egy percig sem leszel egyedül, rögtön besuvasztunk majd egy csomó ismeretlen közé, de a játék hevében ezek az apróságok eltörpülnek majd, és a végére régi ismerősökként álltok majd fel az asztaltól.

-Én egy játékot sem ismerek itt, mit tegyek?
Csak semmi pánik. A szervezők nagyon lelkesek, hogy szabályokat magyarázhassanak, és segítsenek dönteni, mivel játssz.

-Csak egy óra késéssel érnék oda, úgyhogy nem tudok menni.
Meg ne próbáld! Ide akármikor jöhetsz, folyamatosan indulnak az új játékok, amikhez lehet csatlakozni! 11-ig biztos ott leszünk, ha van igény, tovább is. Lesz igény.

-Ti akkor ötvenen játszotok egyetlen játékkal?
Nem. Sok játék, sok kis csoport, sok móka és kacagás.

-És a Monopoly?
Imádjuk… Ja, hogy nem.

-Akkor mit játszotok?
Sok játékot szoktunk vinni, és folyamatosan változik a kínálat, de van pár alap: Bang!, Dixit, Lego activity, Dobble, Jenga, Tikal, Jungle Speed, 7 Csoda, stb… Ezen kívül a MÜSZI amúgy is király hely, van ping-pong, csocsó és közösségi kert.

-Miért jó a társasozás? Miért nem iszunk inkább?
Mert tuti, hogy azt már te is unod. A társas alternatív szórakozási lehetőség, ahol könnyen lehet új barátokat szerezni, régiekkel találkozni, sokat nevetni, világuralmat megkaparintani. Sör persze azért lesz.

-Ha nem hiszed, nézd meg magad: https://www.facebook.com/jatszohazprojekt/photos_stream