Marimba Clouds

Dátum/Idő
04.13. 20:00

Kategória(k)


Marimba Clouds

17523655_1184796004979472_2275202488616939930_n

Facebook event

Ars Poetica helyett:

„Az este során fellépő művész a gorkiji mottó szellemében dolgozik, miszerint a hagyományt ugródeszkának és nem kanapénak kell tekinteni.

Ennek fényében szeretnénk hidat képezni régi és új között. Szeretnék, ha hallgatóságuk rácsodálkozna az ezüstszálakkal átszőtt zenetörténetre. Fő célkitűzéseik közé tartozik, hogy idős és fiatal megértse, hogy szeretni érdemes a jelent és a benne jelenleg is alakuló, zajló művészetet, ami a ma emberéhez, a ma emberéért szól.

Fontos a kortársi viselkedés, mert szembesít lényünkkel! Fontos, mert a körülöttünk élő művészek általunk is ismert és megélt élményeivel, problémáival foglalkozik!

Fontos, mert általa mi magunk is megérthetjük, hogy milyen világban élünk, hogy mi vesz minket körül! S hogy a kor, amelyben élünk és annak művészete jó-e vagy rossz?

Amit ma elültetünk, ki aratja majd le, vagy – lesznek-e egyáltalán aratók? Ezt döntsék el majd a soron következő századok. Nekünk nincs más dolgunk, mint nyitott füllel, esztétikai és értékítélő képességünket kikapcsolva, aktív résztvevőként figyelni az éppen most alakuló, a hagyományát most létrehozó zenére!”
Nagy Ákos

MŰSOR:

Marján Csaba Zoltán: Lemuria – The Fallen Civilization
Baráth Bálint: Canabasic
Virágh András Gábor: Capriccio per marimbafono
Palotás Gábor: Shadows in the Forest
Nagy Ákos: Wailing of Pendulum
Balogh Máté Gergely: öi-(jj)
Solti Árpád: P-cock fun tas(t)y! – frOmmage á Co-die

belépő: 1.000 HUF