MEAN JEANS (USA) / NANCY (USA) @ BUDAPEST

Dátum/Idő
03.30. 20:00

Kategória(k)


mean_jeans

MEAN JEANS (USA) / NANCY (USA) @ BUDAPEST

Facebook

2014. MÁRCIUS 30. | BUDAPEST @ TBA | 1200 FT

MEAN JEANS (USA)
NANCY (USA)
THE SOMERSAULT BOY
CAMP KOALA

Portland jó hely lehet, ha még a Pestre eljutó része is feldobja a hétköznapokat az év nagy részében. A MEAN JEANS portland egyik jelenlegi legjobb zenekara. Ha a Ramonesben kevésbé utálták volna egymást és több boldogság jutott volna nekik az életben, akkor talán jobban hasonlítana rájuk a Mean Jeans, bár az erős hatás igy is tagadhatatlan (bár ezzel nagyon nem lehet mellé lőni, mert az a punk banda amelyikre kicsit sem hatott a Ramones, elég ritka és leginkább szar). Nem mellesleg nemrég egy koncerjükön beszállt énekelni egy szám erejéig CJ Ramone is.
Egyébként kicsit olyanok mint egy nagy meleg kabát, és igen, ezalatt a heroin áztatta powerpopot értem, amit rendkívül klasszul kombinálnak a pizza-sör-bulizás hangulatba oltott kvintezgetéssel és egyújjal szólókkal. Szóval azok ellenére, vagy inkább azok után amit összehordtam itt róluk, a lényeg, hogy a Mean Jeans egy baró punk zenekar, akiket valamiért még a Pitchfork szcéna szeret, de ez minket annyira ne érdekeljen. Akik élik a The Marked Men, White Wires, Ramones, Jay Reatard, Mind Spiders, Wavves féle zenéket, azoknak kár lenne kihagyni!

https://meanjeans.bandcamp.com/

Hogy őszinte legyek a NANCY-ről nem sokat tudok, csak a zenéjüket hallgattam, plusz az egyik kedvenc idei demómat összehozó bandával turnéznak épp az USA-ban. Meghallgatva őket idekopizhatnám a MEAN JEANS-nél írtakat, kicsit több rock and rollal, szóval nem is szaporítom a szót.

Itt lehet meghallgatni:
https://nancymommy.bandcamp.com/

Hazai részről lesz még 1-2 banda.

Gyertek el, hívjátok el a jó fej haverjaitokat.