Re- koncept AUKCIÓ

Re- koncept AUKCIÓ

Dátum/Idő
12.20. 18:00

Kategória(k) No Categories


A kiállítás megnyitóval kezdetét veszi a Silent auction, ahol a kiállított tárgyak mellett lévő aukciós lapon tudsz licitálni. (Ha leírtad mennyit adnál a kiválasztott darabért, elérhetőségeddel , adataiddal hitelessé kell tenned azt.)

Az árverés napján (dec. 20-án) a legmagasabb ajánlott összegekről indul a licit, aki többet ajánl, az viszi!

December 20-án csütörtökön 18 órától Szentpéteri Márton vezetésével kezdetét veszi a nagyszabású AUKCIÓ.
-a kiállító teremben előzetes regisztrációval (aznap) lehet részt venni az árverésen, minden regisztráló kap egy számtáblát, amivel jelezni tudja licitjét-

/////////////////////////////////////////////////////////////

Re-koncept “Trevezz újra – Alkoss újat” pályázatról:

a MÜSZI és a londoni székhelyű Hunkies csapata pályázatot írt ki egyéni és csapatban alkotó művészek számára ,
használati tárgyak újratervezésére és/vagy átalakítására. A jelentkezők szabadon választhatnak egy-egy kedvenc elemet a kiállítási formában installált készletből, amennyiben vállalják, hogy egy hónapon belül új formában juttatják vissza a Corvin Áruház 3. emeletére.

Az újraértelmezett tárgyakat 2012. december 15-20. között állítjuk ki, a finissage-on megrendezett aukción pedig bárki megvásárolhatja őket. A befolyt összeg egy negyede az (újra)tervezőket illeti, a bevétel további részét pedig a MÜSZi építészeti munkálataira és a Hunkies Egyesület + Re-koncept pályázat további programjaira, kiadványaira fordítjuk.

A pályázat:
http://www.facebook.com/events/547160638631755/

foto a tárgyakról, átalakítás előtt:
http://muszi.org/?page_id=756