Self Groove Klub – Nyitott csoport

Dátum/Idő
02.11. 18:00

Kategória(k)


Self Groove Klub – Nyitott csoport

16427447_1831698543778202_6313437182129146235_n

Facebook event

SG nyitott csoport / február

Kisebb téliálom után, február derekán lesz a Self Groove következő nyitott csoportja. Szeretettel várunk mindenkit – örlődő érdeklődőt és a feketeöves csoport-junkie egyaránt!

A SG csoportokon szabadon reagálunk egymásra, téma és megkötés nélkül. Nincs protokoll, nincsenek gyakorlatok – aki szeretne, akár csöndben is maradhat végig. Mégis, aki megmutat magából valamit, a tapasztalat szerint többet kap a csoport gyógyhatásából. Minél közelebb vagyunk az itt-és-most-hoz, a személyeshez, a csoport annál jobban működik. E felszabadult, kapcsolódó, megosztó-visszajelző élményt nem könnyű tömören megragadni.

Székeken ülünk körben, fokozatosan találkozunk. A csoportfolyamatot tapasztalt csoportozók, facilitátorok kísérik. Két szabályt veszünk igazán komolyan: megfogadjuk, hogy nem püföljük egymást (ám nem kerüljük a szóbeli konfliktust) és azt, hogy ami a csoporton elhangzott, arról kint nem beszélünk.

Első pillantásra semmi különös – mégis a csoportozás a mentális erőforrás, önkarbantartás hasznos, kipróbált és természetes lehetősége.

18:00 – 21:00 Nyitott encounter csoport

Az ülés alatt a nyitott csoport zárt lesz. Kérünk mindenkit, hogy a kezdésnél 10 perccel korábban érkezzen, 18:00-kor kezdünk.
FONTOS: a MÜSZI bejáratánál találkozunk (fent) és együtt megyünk át a terembe

Facilitátorok (‘kísérők’): Tokai Márta mentálhigiénés segítő és Sebő Tamás tanácsadó szakpszichológus

Ajánlott hozzájárulás – 1000 Ft az aktuális zsebállapot függvényében. Támogatásotokkal a Self Groove világuralmi törekvését segítitek, köszönjük!

Partnerz:: Auróra, HAANG, Soundhead, Primate.hu, Lost Minute, TECHNODUB SEANCE, LÄRM, DAIDAI, LavaLava