SOFA BUDAPEST: Buday Enikő & Lawrence Williams

SOFA BUDAPEST: Buday Enikő & Lawrence Williams

Dátum/Idő
03.22. 19:00

Kategória(k)


Facebook esemény

« A térkép azért létezik, mert megrajzoltuk. » 

Buday Enikő és Lawrence Williams egy installáció, tánc és koncert határán mozgó performanszot mutat be a Sofa Budapest soron következő alkotói kollaborációjában. A produkcióban felhasználásra kerülnek a nézők hozta elemek és interakciók (amennyiben szeretnék!), élő kompozíciót / koreográfiát rajzolva az identitás, nemzetiség, kommunikáció, halál, múlt és lehetséges jövő témáiból, a választás vagy annak hiánya mentén.

A térkép azért létezik, mert megrajzoltuk. 

Tiszteletteljes játék, játékos tisztelet, a kritika valójában nem veszedelmes, csak megakadályozza, hogy kizökkenjünk önmagunkból valami olyan felé, amiről nem is tudtuk, hogy létezik.

BELÉPŐ 800 HUF / diák 400 HUF / FUGA-koncertjeggyel ingyenes
ENGLISH

« There is a map, because we created it. »

Buday Eniko and Lawrence Williams present a piece somewhere between installation, dance and concert.

Using elements from the people who come and their interactions (if they wish!), they will create a live composition/choreography drawing on themes of identity, nation, communication, death, the past and possible futures, the idea of choice or lack of it.

There is a map, because we created it.

Respectful play, playful respect, criticism is not dangerous in fact it is what keeps us from sliding out of ourselves and into something we never even knew existed.

 

TICKETS 800 HUF / student 400 HUF / free entrance with FUGA-ticket