Sorted mystic Selection madness #2 w/ Dez (Random/ Noize, Italy)

Dátum/Idő
09.16. 23:00

Kategória(k)


Sorted mystic Selection madness #2 w/ Dez (Random/ Noize, Italy)

13718502_659140444237288_6918080437745461377_n

Facebook event

A “Sorted mystic Selection madness” esemény második állomásához érkeztünk, melynek célja, hogy bemutatásra kerüljenek a Selection Sorted TechnoPodcastban résztvevő művészek. Az esemény lehetőséget biztosít a már ismertebb külföldi és hazai technó művészeknek az alkotásra, illetve friss tehetségeknek a bemutatkozásra. Célunk, amit már az elmúlt 3 évben (Art: Style Techno, Framed.Fm) a rádió műsorunkon keresztül is tapasztalhattatok, a tehetséggondozás és a közösségépítés.
Örömmel tapasztaljuk, hogy a rádió számos művészt hozott össze, akik azóta is együtt dolgoznak és jó kapcsolatot ápolnak. Ezúttal a rezidenseken kívül 3 hazai és egy olasz művész adja a talpalávalót.
Tartsatok velünk!

Line up:
Peter Bernath (Lost Minute, Plug & Lay, RTS.FM)
Zapphire (Answer) b2b Lensky (Answer)
Dez (Random/Noize)
Arrhythmia (AM/FM) live act
Formal Method (AM/FM) live act

Dez:
Davide Rovito 1990 óta az elektronikus zenei szcéna veteránja. 2 évig Londonban élt, ahol a “The Institute Of Goa”-val együttműködve zenélt. 1996-ban, a Marco Carola által vezetett “Design Music”-nál jelentek meg az első zenéi. 1996 és 98 között a bolognai “Livello 57” rezidens dj-e volt, ahol a “Random/Noize” techno-trió tagjaként live-ozott és két techno-orientált kiadót is vezetett, a “Informale”-t és a “De Styl”-t. 2000 és 2005 között a “Defrag Sound Processing” elnevezésű minimal techno projekt tagja volt, ami egy kiadót is magába foglalt.
A múltban rengeteg olyan eseményen és klubban lépett fel, mint a Distorsonie Festival (Bologna) – Dissonanze Festival, Istantanee performing fest (Róma) – Arezzo Wave Elettrowave (Arezzo)- P.I.M. (Pescara) – Sintesi Festival, Lo Sguardo Di Ulisse, Velvet Club (Nápoly) – Ambasada Gavioli (Izola, Szlovénia) – %Pop (Köln) – Fireclub (Berlin) – Tanzhalle St.Pauli (Amburgo), Le Batofar (Párizs) és még sorolhatnánk, olyan nemzetközi művészekkel, többek között, mint Ken Ishii, Dave Clarke, Marco Carola, Dj Rush, Richie Hawtin, Carl Craig, Thomas Brinkmann,Thomas Köner, Akufen, Stewart Walker, Marco Passarani, Ellen Allien, Luciano, Mikael Stavostrand, Andreas Tilliander (TM404), G-man (LFO), Sascha Funke…
Mostanra visszatért Nápolyba és együttműködik, az Etichetta Nera, Modular Expansion (official), Webuildmachines, F.O.S.(Future of Sound), GMR records kiadókkal és olyan művészekkel osztja meg a pultot, mint G-man (LFO) Ancient Methods, AnD, Retina.it, Robert Babitz, Error Etica (Victor Martinez)….alkalma nyílik/ nyílt megmutatni szenvedélyes dinamikus szettjeit, az ISF Infestazioni Soniche Festivalon, a Manifesto-n, Risonanze sorozatban…
Egy biztos az olasz virtus megmutatkozik majd ezen az estén is, melyet a hazai srácok gyönyörű keretbe foglalnak majd a Művelődési Szint (Müszi) falai között!

Peter Bernath:

http://podcast.selectionsortedbkng.com/dj-producer/peter-bernath

Zapphire:

http://podcast.selectionsortedbkng.com/dj-booking/zapphire

Lensky:

https://www.facebook.com/lenskylight/

Arrhythmia:

http://podcast.selectionsortedbkng.com/dj-producer-booking/arrhythmia

Formal Method:

http://podcast.selectionsortedbkng.com/dj-producer-promoter-booking/formal-method

Dekoráció: Buda Gábor
(MUSÉE NOISE)

Sound system: Martin Audio

ajnltt hj:
23:00 – 23:30 –> 800 Ft
23:30 —> 1000 Ft

https://www.facebook.com/selectionsortedbkng/

https://www.facebook.com/selectionsorted/

http://www.selectionsortedbkng.com/

http://www.podcast.selectionsortedbkng.com/