Suska piac

Suska piac

Dátum/Idő
03.24. 10:00 - 15:00

Kategória(k)


Szeretettel meghívunk a Suska Kör márciusi találkozójára!

Célja részben az ismerkedés, az újonnan bekapcsolódók számára a Suska Kör ismertetése, a tagok számára pedig alkalom a közös csere-berére.

 

Program

10.00-től 15.00-ig: Suska tagok találkozója, csere-bere, kötetlen beszélgetés, eszemiszommal egybekötve. Hozd magaddal, amit szívesen elcserélnél másokkal, amit otthon már meguntál, csak kerülgeted, kidobni nincs szíved, mert értékes, hátha más örömmel használná. Magad által készített dolgok is gazdára találnak.

11.00-tól 12.00-ig az új tagok és minden érdeklődő számára beszélgetést tartunk a suska működéséről. Kérjük, pontosan érkezzetek!

 

Belépő: 300 Ft/fő (terembérleti díj).

 

Mi a suska kör?

Csere-bere kör – egy olyan kör, ahol termékeinket és szolgáltatásainkat tudjuk elcserélni egymással. A csere alapja a BIZALOM, bízunk magunkban és bízunk egymásban.

A Suska kör célja egy olyan fizetőeszköz használata, amely forog a tagok között, ezzel serkenti a kreativitást és bátorítja új képességek kifejlesztését. Elismeri az egyén és a közösség értékteremtő képességét. Olyan tevékenységek végzésére sarkall, amely örömet nyújt a végzőjének és általa a felhasználójának is. Bőséget teremt a helyi közösségen belül, de lehetőséget ad más közösség tagjaival való cserére is. Támogatja a helyi termelés fellendülését és ösztönzi a személyes kapcsolatok kialakulását.

Csereeszköz – Infláció- és kamatmentes csereeszközünk mértékegysége a suska. A suska használata egy kiváló eszköz, a tudatosság fejlesztésére, az egyéni felelősség felvállalására, valamint korlátlan teremtnői képességünk kibontakoztatására.

További információk: www.suska.hu