TAVASZI DIABÖRZE ÉS MESENAP

Dátum/Idő
03.24. 15:00 - 18:00

Kategória(k)


TAVASZI DIABÖRZE ÉS MESENAP A MÜSZIben!

Fedezd fel újra és újra!

A diázás megunhatatlan, a diázás egyszerre mindenkié – a gyerkőcé, aki követeli, a szülőé, aki felolvassa. Valami, ami mindig mozog, és közben mégis csak ácsorog. Nem kell hozzá apparátus, nem kell hozzá szervezés: elég elővenni a padlásról a régi vetítőt, a klasszikus filmeket és indulhat az esti meseszeánsz.

Ha megvan az a vetítő…
Ha nem ment tönkre a régi film…

Ki a spájzba, a lomtárba, le a garázsba, fel a padlásra – keresd meg most a régi, zúgó-berregő géped és vegyél az árán újat! Hozd el a régi, „kiolvasott” filmeket és nézd meg, mi van a többiek gyűjteményében! Az első diabörzén újraszabhatod a saját – és gyerkőcöd – kollekcióját!

Lesz felolvasás és filmnézés, börze és csere, játék minden mennyiségben, rajzolás és vidámkodás egész délután március 24-én a MÜSZI-ben!

PROGRAMOK:

Becserélheted a régi diavetítőd, mi pedig kedvezményt adunk az új árából a Börze standjainál.

Hozhatsz régi filmeket és csereberélhetsz másokkal, akik szintén elhozzák a saját régi filmjeiket. Persze mi is beszállunk néhánnyal!

Megveheted olcsóbban a legújabb diákat, de a régiekből is hozunk jónéhányat! Lesz akció hétköznapra (5 film 4 áráért) és egész hétre (7 film 5 áráért) szóló is!

A Vetítősarokban Vágó Piros és Winkler Róbert olvas majd meséket délután 15.00 – 17.00 között.

Ha az animációs filmekre buksz, a Filmsarokban lévő vetítésre is ellátogathatsz.

Ha fabrikálni, festeni, rajzolni, kivágózni és ragasztgatni szeretsz, a Kolibri Kiadó illusztrátoraival kézműveskedhetsz egész délután.

Lesz arcfestés és a legkisebbeknek Ringató-foglalkozás délután 16.00-tól, majd játék és verselés, buborékfújás Finy Petrával 16.30-tól!

A belépő ára gyerekeknek 300 forint,  felnőttnek ingyenes.