TEST YOUR LUCK / Allstyle DANCE Battle – #getdowtuesday

Dátum/Idő
10.28. 15:30 - 22:00

Kategória(k)


TEST YOUR LUCK / Allstyle DANCE Battle – #getdowtuesday

14291655_1121385721275580_8894147221045726590_n

Facebook event

TEST YOUR LUCK / Allstyle DANCE Battle – #getdowtuesday

Ezen a versenyen bármilyen stílus is legyen a szíved választottja megmutathatod magadat és megoszthatod velünk a művészetedet. A párbaj nem igényel mást csak téged és egy kis szerencsét. Úgyhogy elő a kabalákkal, íme a koncepció:

A zenei stílust egy szerencsekerékre emlékeztető forgó csoda fogja nektek meghatározni. Így kaphatsz akár, new school hiphopot / trap stb, old school hiphopot, electro funkot, disco funkot, houset és abtsract kategóriába tartozó zenét. Erre kell párbajozni a saját stílusodban persze táncolhatsz a zenének megfelelő stílust is, ezt te döntöd el, de elsődlegesen itt nem az a meghatározó, hogy ki táncol több stílust, hanem az, hogy ki tudja interpretálni önmagát a tudását és a kreativitását az adott szituáción és zenén keresztül jobban.

Zsűri:

QUES aka #BADGUY26 / STREET KINGDOM – HOLLANDIA
A holland Street Kingdom vezetője. Stílusában annak idején első volt, azóta minden szinten bemutatta és bevezette ezt a táncot országában. All style események, színházak, videoklippek, tánc akadémiák. Több, mint huszonöt verseny győztese, legalább ennyi verseny zsűrije és több mint száz workshopon tanított világszerte. Végtelenségig lehetne sorolni a sikereit.

MR MANNEQUIN aka SAM THE ROBOT / THE KULTURE KIDS – HOLLANDIA
Sam a Kulture Kids ikonikus, lendületes, fiatalokkal teli híres csapatának tagja. Ő maga WORLD OF DANCE nyertes és a Battle Age híres, holland verseny egyik szervezője. Fő stílusa a popping azon belül is a robot és mannequin style.

LIL MATT aka MATYI / BLT – MAGYARORSZÁG
Matyi a hazai freestyle house tánc koronázatlan király illetve a hiphop kultúra jeles képviselője. Táncos és DJ. Országunkat nemzetközi versenyeken nem csak táncosként képviselte eddig kiváló sikerekkel, hanem DJként is hívják környező országok. Mindenki kedvence, nyitottsága és kedvessége hírhedt a durva szintről, amit művel pedig már beszélni sem kell.

NYEREMÉNY : 100 EURO / 30.000.- FT
ÉS ÉRTÉKES TÁRGYNYEREMÉNYEK

BELÉPŐ : 1500.- FT / 5 EURO

Aki úgy érzi ez nem az Ő szintje vagy bármi ilyesmi gondolat, az téved! Ez a verseny nagyon szórakoztatónak és érdekesnek ígérkezik, ne fogjátok vissza magatokat, érezzük jól magunkat együtt.

A speaker a közkedvelt REN @Somoskői Ren Mihály.
DJ pedig Katona Péter aka SOLDIER P.

TEST YOUR LUCK!
Tali a Müsziben!
TEST YOUR LUCK / Allstyle DANCE Battle – #getdowtuesday

This batte is for you! It doesnt matter which dance style is your main style we are all dancers here first, who need some luck. Bring your lucky items. Here comes the concept:

Your music is provided after you roll a magic wheel that has some certain music genre on it, new school hiphop / trap stb, old school hiphop, electro funk, dico funk, house and abtsract. Than you have to battle on that type of music. You dont need to dance the style of the music, you can dance whatever you want. The first thing here is not that how many dance styles you have but the one that you are doing interpreting it to the music as perfectly as you can by showing your talent skillz and creativity through the music.

Judges:

QUES aka #BADGUY26 / STREET KINGDOM – HOLLAND
Leader of Street Kingdom Holland. Emperor of krump in the country. All style events, theaters, videoclips, dance academy and a lot more that is connected to his name. Winner of more than 25 battle, judged at least this much and teached 100 workshops worldwide.

MR MANNEQUIN aka SAM THE ROBOT / THE KULTURE KIDS – HOLLAND
Sam is part of the well known young dance group Kulture Kids. WORLD OF DANCE WINNER and organizer of the famous event, Battle Age. His main style is popping and robot mannequin style.

LIL MATT aka MATYI / BLT – HUNGARY
Matyi is the main freestyle house and hiphop dance character of our little country. He is quite popular in Europe not as just dancer but as DJ too.

PRIZE : 100 EURO / 30.000.- FT
AND TROPHIES

ENTRY: 1500.- FT / 5 EURO

SPEAKER: REN @Somoskői Ren Mihály.
DJ Katona Péter aka SOLDIER P.

TEST YOUR LUCK!
SEE YOU!