ÚJRANYITOGATÓ HÉT: LAKATLAN – Töltsd újra

ÚJRANYITOGATÓ HÉT: LAKATLAN – Töltsd újra

Dátum/Idő
09.23. 20:00

Kategória(k)


Van egy ötleted, elszánt vagy és már csak egy hely kéne? Gyere el a Lakatlan évadnyitójára!

A Lakatlan az üres ingatlanok kutatása és feltérképezése mellett beindítja ingatlanközvetítő programját is, motorjaként annak, hogy az üres terek Budapesten is befogadják a civil és startup közösségi kezdeményezéseket.

Polyák Levente (KÉK – Kortárs Építészeti Központ) bemutatja a Lakatlan eddigi eredményeit és terveinket a következő hónapokra. Rét Zsófitól (Kreater Társadalmi Innovációs Ügynökség) a Lakatlan _Töltsd újra! partnerétől megtudhatjátok, hogy társadalmi innovátorként milyen szaktudással fognak nektek segíteni, hogy ötleteitek eljussanak a megvalósulásig.

Inspirációként elhívtuk pár olyan közösségi kezdeményezés ötletgazdáját, amilyenekhez hasonlót a Lakatlan _Töltsd újra! is szívesen látna partnerként:

HellóAnyu! (Családbarát Város Szociális Szövetkezet) // Közösségi Konyha (Lumen Zöldség és Közösségi szolgáltató) // Húsmentes Borvacsorák (Balogh Eszter) // Matyó Design // KDJ Clothes Recycling (Katona Dorottya)

Ingyenes!
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/602838303091252/
Bővebb infó: http://lakatlan.kek.org.hu/

 

A KÉK 2013 őszén újult erővel folytatja a Lakatlan Budapest projektet. Célunk, hogy a projekt kapcsán több üres ingatlanban is szocio-kulturális tevékenységek kapjanak helyet a következő hónapokban. Az előző évad tapasztalataira alapozva idén önkormányzatokkal, civil szervezetekkel, kezdő vállalkozásokkal, társadalmi innovációs és ingatlanügyi szakértőkkel együttműködve dolgozunk a hosszú ideje üres ingatlanok köztes használati lehetőségének megteremtésén, nyilvános események, hazai és külföldi előadók, nemzetközi workshopok segítségével. A szeptember 23-i eseményen kerekasztal-beszélgetés keretében összegezzük az első év eredményeit, bevezetjük a 2013. őszi témákat és felhívást intézünk a programban résztvenni kívánó szervezetek és kezdeményezések felé.
A Lakatlan Budapest programról részletesebben: www.kek.org.hu/lakatlan