ÚJRANYITOGATÓ HÉT: Játszóház VII.

ÚJRANYITOGATÓ HÉT: Játszóház VII.

Dátum/Idő
09.24. 19:00

Kategória(k)


Facebook esemény

Tudjuk, hogy mostanában olyanok voltunk, mint a politikusok: sokat ígértünk, keveset tettünk. Csakhát nyár volt. Meg meleg, meg napsütés. No de most itt a szeptember, esik az eső és úgy gondoljuk, eljött a tökéletes időpont, hogy újra a lovak közé csapjunk.

Gyertek el az új évad első alkalmára, játsszatok önfeledten, beszéljétek meg, ki mit csinált a nyáron, próbáljátok ki új kedvencünket, a 7 Csodát, árasszátok el Dorkát poloskával Csótánypókerben, nézzetek ránk bután, amikor már egy órája össze-vissza magyarázunk egy játékszabályt, flesseljetek össze egy Dixit kártya felett, intrikázzatok ügyesen renegátként, építsetek oroszlánt legóból, keressétek az elgurult ping-pong labdát a Müszi dzsungelében, vagy csak beszélgessetek egy jót a pajtásaitokkal.

Kutyát, macskát, sündisznót, kisöcsit, új arcokat hozni ér.

——————

És egy kis összefoglaló, hogy kik is vagyunk, az új tagok és a bizonytalanabbak kedvéért, gyakran ismételt kérdések formájában, amiket fel szoktak nekünk tenni:

1. Nem ismerek senkit, még sosem voltam, elmehetek?
Természetesen! Egy percig sem leszel egyedül, rögtön besuvasztunk majd egy csomó ismeretlen közé, de a játék hevében ezek az apróságok eltörpülnek majd, és a végére régi ismerősökként álltok majd fel az asztaltól.

2. Én egy játékot sem ismerek itt, mit tegyek?
Csak semmi pánik. A szervezők nagyon lelkesek, hogy szabályokat magyarázhassanak, és segítsenek dönteni, mivel játssz.

3. Csak egy óra késéssel érnék oda, úgyhogy nem tudok menni.
Meg ne próbáld! Ide akármikor jöhetsz, folyamatosan indulnak az új játékok, amikhez lehet csatlakozni! 10-ig biztos ott leszünk, ha van igény, tovább is. Lesz igény.

4. Ti akkor ötvenen játszotok egyetlen játékkal?
Nem. Sok játék, sok kis csoport, sok móka és kacagás.

5. Miért jó a társasozás? Miért nem iszunk inkább?
Mert tuti, hogy azt már te is unod. A társas alternatív szórakozási lehetőség, ahol könnyen lehet új barátokat szerezni, régiekkel találkozni, sokat nevetni, világuralmat megkaparintani. Sör persze azért lesz.

6. És Monopoly?
Ki van zárva.