What’s Next?/ A kommunizmus halott, a kapitializmus haldoklik.

Dátum/Idő
01.19. 18:00

Kategória(k)


What’s Next?/ A kommunizmus halott, a kapitializmus haldoklik.

16142663_1113408355451571_8785474744063865650_n

Facebook event

/for the english scroll down/

A KOMMUNIZMUS HALOTT, A KAPITIALIZMUS HALDOKLIK… MI A KÖVETKEZŐ LÉPÉS?

Az emberiség mára nagy fordulóponthoz érkezett az tudatosság növekedésének köszönhetően – ezt a sokak által osztott koncepciót vizsgáljuk meg ez alkalommal. E szerint az emberi civilizáció jelentősen távolodik a materializmustól és egoizmustól az együttműködés, az integráció, és végső soron a spirituális megvalósulás irányába. Ebből adódik a kérdés: hogyan épül föl egy olyan gazdasági rendszer, amelyik valóban az embereket és a bolygót helyezi a profit és a hatalom elé? A Ti közreműködésetekkel szeretnénk rátekinteni a jelenlegi magyar helyzetre is ebből a perspektívából. Végül sorra veszünk néhány módszert, amelyek személyes életünkben segíthetik elő a tudati kitágulást.

WORKSHOP:
DADA RAVI: jóga-szerzetes és Occupy London aktivista tartja magyar kollégája, DZSÓTI közreműködésével (és fordításával).

BELÉPŐJEGY:
nincs, adománydobozunkba dobott hozzájárulásodat köszönjük.

KAPCSOLAT: didijyoti@mail.com tel. 30 8228102

// I // I // I // I// I // I// I // I// I // I// I // I// I // I// I // I// I // I// I // I// I // I// I // I// I // I

COMMUNISM IS DEAD, CAPITIALISM IS DYING. WHAT’S NEXT?

This workshop explores the idea that humanity is at a great turning point based on an expansion of human consciousness. This, it is suggested, is leading to an important shift in human civilisation away from materialism, egoism and exploitation to one of cooperation, integration and, ultimately, Self-realisation. We ask, what will an economic system look like that genuinely puts people and planet before profit and power. With your inputs we also look at the current Hungarian situation from this perspective. Finally, we explore some of the ways in which the expansion in human consciousness can happen in our personal lives.

The workshop will be led by Yoga-monk and Occupy London activist Dada Ravi.

Entry is free / donation.