Witkin | A Párt | Passivists | Padkarosda

Witkin | A Párt | Passivists | Padkarosda

Dátum/Idő
02.22. 20:30

Kategória(k)


Facebook esemény

Hatalmas punk buli van kilátásban ezen a napon, ugyanis újra lesz WITKIN Budapest-Csepelről. Akik résen voltak az elmúlt években és nem csak a világvevőről tájékozódnak, azok tudják, hogy miről is van itt szó. Hasonlítgatták őket a Dead Boyshoz, a Germshez, sőt hangulatban még a Joy Divisionhoz is, de akiknek nincs szükségük az efféle buta asszociációkra azoknak azt mondanám: megfelelően undorító punkzene ez, egy csipet melankóliával és mélyre törő szövegekkel, ami megakadályozhatatlanul táncra perdíti a legunottabb fafejeket is. Nem is beszélve a múlt homályában megbúvó, két fantasztikus, egyenlőre még csak bennfentesek köreiben hallgatható lemezükről.
A buli egyik vidéki vendége, a betonba öntött, zord, unott szegedi hangulatok átélésére invitáló PÁRT. Ösztönösebb dark-punkot keresve sem talál az arra éhező nyomorult e tájon. Ráadásul nemrég látott napvilágot a kitudja milyen váladékoktól túlvezérelt EP-jük, melyben a koncertig mi is feloldódhatunk.
Jaj, meg már megint lesz PADKAROSDA, ők a vidéki nyomortelepi késelések hangulatát keverik a főváros monotonitásával, mindezt misztikus, kísérteties köntösbe bújtatva.
Fellép a Szegedi-Iskola egy újabb zenekara, az ő nevük PASSIVISTS. Ez lesz az első budapesti fellépésük. Zenéjük leginkább a korai anarcho hatásáról tanúskodik, de mielőtt legyint a kedves érdeklődő a megfelelő információk hiányában, vigyázzon, nehogy a dinamikus és tukó zenei elemek jól nyakonvágják!
Az eseményhez csatlakozott az ugyancsak Szegedi illetőségű TOSKA, akik középtempós, pattogós ritmusokkal vezetett keserű-Ramones-os kolipunkot játszanak!

A koncerteknek a Művelődési szint barátságos labirintusa ad otthont.
Az este létrejöttének támogatása 500 forint.