MÜSZI ajánló: KONTRA Klub

MÜSZI ajánló: KONTRA Klub

Október elején nyílik a Kontra Klub, egy új hely a IX. kerület szívében, a Trafó pincéjében. Kitágult a tér, kevesebb az oszlop, több a fény.
Célunk egy olyan közösségi-kulturális közeg megteremtése mely helyet ad: színháznak, táncnak, filmnek, képzőművészetnek, irodalomnak, civil és közösségi programoknak, koncerteknek, buliknak. Fontosnak tartjuk továbbá egy olyan közeg, vitaplatform biztosítását, mely lehetőséget ad különböző csoportoknak arra, hogy reflektáljanak az őket érintő kulturális, társadalmi és aktuálpolitikai kérdésekre, problémákra, eseményekre. Hosszútávon olyan helyben gondolkodunk, mely önfenntartó módon működik, s amely nem csak befogadja a már meglévő produkciókat, eseményeket, de lehetőséget biztosít azok létrehozására, megvalósítására is.

Az első emeleten a korábban is megszokott módon működik a kávézó, már most (!) beülhettek egy forró italra, vagy egy jó pohár kézműves sörre az előadás előtt/után. A pincében a különböző kulturális programok mellett, szemezgethettek a finomabbnál finomabb tapaszokból a bárpultnál, napközben pedig kiadós menüvel vár majd titeket az étterem.

Október elején nyitunk! Addig is terjesszétek a hírünk és találkozunk a nyitóbulin, hogy együtt kontrázzunk rá minderre! ”

Kontakt: kontra.kapcsolat@gmail.com
Balogh Kata 06 20 218 0613, Bukovics István: 06 70 224 7898
facebook.com/kontraweb http://trafo.hu/hu-HU/kontra