Pszichedelikumok és Spiritualitás előadás

Pszichedelikumok és Spiritualitás előadás

Facebook esemény

Dr. Swami Allan Ajaya pszichoterapeuta és beavatott jógi egy személyben. Több mint 50 évet átfogó, a pszichedelikumok és a spiritualitás kapcsolatát érintő kutatási eredményeiről számol be a hallgatóságnak – április 1-én a MÜSZI-ben!

A pszichedelikumok haszna és korlátai

Elménk egy csodálatos eszköz. Ahhoz, hogy a jelenlegi társadalomban élni tudjunk, arra korlátozza az információ nagy részét, ami praktikus. Elvárásaink és hiedelmeik segítségével képessé tesz minket mindennapi életünkben való működésre. Ugyanakkor ebből az életből hiányzik a minket a létezés alapjaival összekötő mély intimitás.
A pszichedelikumok időlegesen felszabadítanak elvárásaink és hiedelmeink alól és megnyitnak minket az univerzum általunk addig elhanyagolt gyönyörűségére, az isteni EGY-re. Az emberi tudatosság új állomását mutatják meg, amiben a közvetlen tapasztalat váltja fel a hiedelmeket.
Ugyanakkor azt is látom, hogy a pszichedelikumok önmagukban nem elegek. ….

IDŐPONT – 2014. április 1. – 18.00-21.00

HELYSZÍN – Művelődési Szint (MÜSZI) Kulturális alkotóközpont és befogadótér – 1085 Budapest Blaha Lujza tér 1. (Corvin áruház III. emelet, Bejárat a Somogyi Béla utca felől, nagy zöld ajtó MÜSZI logóval, csöngess, ha nincs nyitva az ajtó!)

LÉTSZÁM – Maximális létszám: 90 fő

REGISZTRÁCIÓ - http://jogapszichologia.hu/portfolio-item/pszichedelikumok-es-spiritualitas/