SportModern Kft. Kortárs Művészeti Pályázati felhívása | MOZGÁS-KÉP kiállítás a Müsziben

SportModern Kft. Kortárs Művészeti Pályázati felhívása | MOZGÁS-KÉP kiállítás a Müsziben

A SportModern Kft. életre hívja a nyílt MOZGÁS-KÉP kiállítás, festészeti pályázatát!

Pályázati cél: a sport megtestesítése a festészetben, fiatal, kortárs, pályakezdő művészek megjelenésének biztosítása egy kiállítás keretében, a Művelődési Szint (MÜSZI) Kulturális alkotóközpont és befogadótér helyszínén.

Pályázók köre: minden 18. életévét betöltött természetes személy.

Pályázati feltételek: a kiállításon való megjelenéshez kizárólag festménnyel lehet pályázni. A pályaművek mérete 40-100 cm szélességű x 40-100 cm magasságú vászonra festett sport témájú alkotás lehet. A pályázóktól előzetesen március 31-ig a festményekről készített 2db fényképes anyagot várunk a papay.nandor@sportmodern.hu e-mail címre, a pályázó nevével, a festmény címével, méretével, valamint a technika pontos megjelölésével; és egy rövid nyilatkozattal, hogy a festmény a megadott művész saját szerzői alkotása. Egy festő több alkotással is pályázhat.

A beérkezett pályamunkák közül a SportModern Kft. jogot formál arra, hogy nem minden alkotásnak biztosít lehetőséget a kiállításon való megjelenésre.
A kiválasztásra került festmények esetében a pályázó vállalja, hogy a festményeket április 7-ig a későbbiekben jelzett címre eljuttatja a SportModern Kft. részére. A pályázó hozzájárul, hogy a festményeket április 8-30. időtartam alatt a Művelődési Szint (MÜSZI) Kulturális alkotóközpont és befogadótér helyszínén kiállítják nyílt megtekintés lehetősége mellett. Továbbá a pályázók a festmények kiállítást követő értékesítésére a SportModern Kft-nek megbízást adnak.

Pályázat díjazása: A kiállítás időtartama alatt helyszínen leadott közönség szavazatok alapján, a legtöbb szavazatot kapó festmény alkotója 100.000 Forint díjazásban részesül.

A kiállítás helyszíne: MÜSZI – Művelődési Szint, 1085 Budapest, Blaha Lujza tér 1.
A kiállítás ideje: 2015. április 8-30.
A kiállítás rendezője: SportModern Kft.

A pályázati kiírás megalkotója a változtatás jogát fenntartja.