Müszi+ prezentációs nap & körbevezetés | Közösségi Brainstorming

A Müszi negyedik Nyitogató Hetének első napját a Müszi+ projekt eddigi fázisainak és eredményeinek bemutatásával, majd a szokásos lakógyűléssel töltjük, melyekre mindenkit nagy szeretettel várunk!

Program – szeptember 21., hétfő

18:00 – 20:00 | Müszi+ közösségi tervező workshop: Prezentáció & körbevezetés

Szeptember 21-én, 18 órától ismét közös workshopot tartunk. A nyilvános esemény ezúttal egy Müszis körbevezetéssel is kiegészül. A workshop keretében beszámolunk arról, hogy mire jutottak munkacsoportjaink az elmúlt hónapokban, és persze hozzá is lehet szólni / véleményezni akár az eddigi koncepciókat, akár a kivitelezés jelenlegi fázisát!

ÚJDONSÁG: Debütál a mobil növényes elemek néhány prototípusa, ezeket is megnézzük és megvitatjuk majd.

A Müszi+ projektről:
Az április óta zajló műhelymunka célja, hogy a Müszit használó közösség részvételével meghatározza a Müszi fejlesztésének lépéseit: mind a programok, mind az építészeti megoldások értelmében, elősegítve a különböző tevékenységek produktív együttélését és fenntarthatóságát.

20:00 | Közösségi Brainstorming
Az Újranyitogató Hét tradicionális programja az elmaradhatatlan INGYEN SÖRREL, a Müszi éves “lakógyűlése”, ahol a Müszis közösség (vendégek, stúdiók és műhelyek bérlői, munkatársak, barátok…) összegyűlik, hogy kritikát/ javaslatokat fogalmazzon meg a Művelődési Szint működésével, életével kapcsolatban.