Én-márka előadás | április 5. (kedd) | 17:00 – 20:00 | Müszi+ Guide

ISMERD MEG, MAJD ÉPÍTSD FEL ÉN-MÁRKÁDAT!
előadás

Interaktív, kifejezetten gyakorlatias előadás, ahol betekinthetsz az Én-márka világába.

Előadó: Sinkó Erika, Életbelépő tréner, business és life coach

Ügyfelekkel dolgozol? Karriert szeretnél építeni? Karizmatikus és hiteles személyiségre vágysz? Itt a helyed!

Tavaszi Önfejlesztő Hetek a Müsziben

Tavaszi Önfejlesztő Hetek a Müsziben

“Mindannyiunk személyisége egyedi, egyszeri és megismételhetetlen. Lehet, hogy létezik valahol egy hozzád hasonló ember, ám ugyanolyan, mint Te, garantáltan nincs!

Akár hiszel, akár nem hiszel az Én-márkában, attól még mindannyian rendelkezünk vele, még Te is.

1. bizonyíték: amikor valaki azt mondja “Uh! Ez olyan/annyira Te vagy!” akkor valójában márkajegyeidet sorolja.

2. bizonyíték: most arra kérlek, ha elolvasod ezt az a pár sort, csukd be a szemedet, és gondolj Teréz anyára, vagy ha úgy tetszik, akár matektanárodra, főnöködre. Mi jut róluk elsőként eszedbe? Miben egyediek és különlegesek? Hogyan kommunikálnak, gondolkodnak, éreznek, vélekednek a világról? Igen, bármi is jutott az eszedbe, az az illetőre jellemző, tipikus Én®-márka jegy!

Neked szól az előadás, ha szeretnéd tudni, milyen elemekből épül fel én-márkád, illetve pillanatnyilag hol tart és hogyan fejleszd, alakítsd azt a jövődet illetően. Az előadás során olyan gyakorlati feladatokat, technikákat, módszereket mutatok, melyek segítségével okosan és tudatosan tudod önmagadat felépíteni és menedzselni.”

AZ ELŐADÓRÓL:

dr. Sinkó Erika – Életbelépő tréner, business és life coach

Sinkó Erika

Sinkó Erika

“Gyerekkorom óta tudom, mi a legfőbb küldetésem: lehetőségeket mutatni az embereknek, ezáltal támogatást, segítséget nyújtva számukra. Eredeti végzettségemet tekintve pedagógus vagyok. Jogi diplomámat – munka mellett – a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog és Államtudományi karán szereztem. Több mint húsz éve a versenyszférában dolgozom, közben marketinget, majd coachingot tanultam. Tagja vagyok a CoachOK Szakmai Szövetségének, a Magyarországi Coach-Szervezetek Szövetségének, szerepelek a Minősített Coachok Szaknévsorában.

A sokféle tudásanyag eredménye lett az általam kidolgozott Életbelépő tréning sorozat, mely lehetőséget, segítséget kínál azoknak, akik nem elégszenek meg a puszta léttel, hanem a legtöbbet szeretnének kihozni magukból és az élet által nyújtott lehetőségekből.
Igazán szerencsés vagyok. Az hivatásom, amit a legjobban szeretek: tréningeket fejlesztek és tartok, emberekkel foglalkozom úgy, hogy mindeközben tanulok és a szenvedélyemnek élek.”

IDŐPONT: 2016.04.05. (kedd) 17:00 – 20:00

HELYSZÍN: Müszi – Művelődési Szint, 1085 Budapest, Blaha Lujza tér 1. | Corvin Áruház III. emelet (bejárat a Somogyi Béla utca felől, a nagy zöld ajtón át)

Az előadáson való részvétel INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!

A jelentkezéseket a guide@muszi.org címre várjuk, Én-márka előadás tárgymegjelöléssel.

A Müszi+ programjai a NCTA támogatásával valósulnak meg.

NCTA_tamogato_es_lebonyolito_logosor