MEGTELT! – Online pszichológiai tanácsadás | április 6., 13., 20. (szerdák) | 17-18-19:00

FIGYELEM!
A tanácsadásra meghirdetett időpontok beteltek, a jelentkezés lezárult.

ONLINE PSZICHOLÓGIAI TANÁCSADÁS
Pszichológus: Panyi Anna

A Tavaszi Önfejlesztő Hetek programsorozat keretei között lehetőséged nyílik részt venni 50 perces, online pszichológiai konzultáción úgy, hogy ki sem kell mozdulnod otthonról.

Tavaszi Önfejlesztő Hetek a Müsziben

Tavaszi Önfejlesztő Hetek a Müsziben

Nagy döntés előtt állsz? Nyomasztanak a munkahelyi gondok? Őrlődsz a párkapcsolatodban? Netán frusztrál, hogy nincs kapcsolatod? A beszélgetés során a témát te hozod: bármilyen életvezetéssel kapcsolatos problémát behozhatsz, amit szeretnél átbeszélni egy szakavatott beszélgetőtárssal. Az ötven perc alatt világmegváltó események biztosan nem fognak lezajlani, de új gondolatok, alternatív lehetőségek, eddig fel nem tett kérdések kipattanhatnak a fejekből, amik mentén tovább tudsz haladni akár már egyedül is.

Panyi Anna, pszichológus

Panyi Anna

Panyi Anna

“Munkám során pszichológiai tanácsadást, önismereti csoportokat, készségfejlesztő tréningeket tartok felnőtteknek, fiatal felnőtteknek, illetve kisiskolásoknak. Tanácsadóként pszichológiai vonatkozású programok szervezésében és lebonyolításban is részt veszek. Rendszeresen publikálok a HVG Extra Pszichológia magazinban és egyéb, online és offline felületeken. További részletek a panyianna.hu oldalon találhatók.

IDŐPONTOK:
Április 6., 13, 20., szerdai napokon 16, 17, 18 órai kezdettel választható időpont

Az online tanácsadás Skype rendszeren keresztül zajlik, előzetes e-mailes jelentkezés és visszaigazolás alapján.

Jelentkezéshez írj e-mailt a guide@muszi.org címre, Pszichológiai tanácsadás tárgymegjelöléssel, és a számodra alkalmas időpontok megadásával (a feltűntetett időpontok közül).

A Müszi+ programjai a NCTA támogatásával valósulnak meg.

NCTA_tamogato_es_lebonyolito_logosor