5. ÚJRA-NYITOGATÓ HÉT // 5. RE-OPENING WEEK —– 2016.09.19.-09.25. —–

5. ÚJRA-NYITOGATÓ HÉT // 5. RE-OPENING WEEK  —– 2016.09.19.-09.25. —–

5. ÚJRA-NYITOGATÓ HÉT // 5. RE-OPENING WEEK
—– 2016.09.19.-09.25. —–

plaka2

Facebook event

Ülj fel a Müszi nagy őszi ringlispíljére!

A Blaha Lujza téri Corvin Áruház egykori műszaki osztályán működő, magát leginkább független művelődési központként meghatározó intézmény hamarosan ötödik évadát kezdi – civil, önfenntartó szerveződésként, állami támogatások nélkül.

2012 óta minden szeptember harmadik hetében Újra-Nyitogatót szervezünk, ami nekünk alkalmat ad arra, hogy rálássunk, merre tartunk, nektek pedig arra, hogy rányithassatok, mi történik a mintegy 3000 m2-en elterülő térben, a kiállító- és rendezvényterekben, a több mint 30 alkotóműhelyben és irodában.

Az Újra-Nyitogató nemcsak az újra nyit rá, hanem a Müszin belüli folytonosságot, a hosszú távú együttműködéseket, a visszatérő klubokat és önfejlesztő köröket is bemutatja. Azokat a történéseket tehát, amelyek rendszeres, visszatérő, látványos vagy akár csupán nagyítóval kivehető jelenlétükkel, de meghatározzák a Müszit.

Szóval figyelem, figyelem! Aki felül az egy hetes programringlispílre, nem kevesebbet lát majd, mint ami a Müszit sajátossá teszi: azt, ahogyan itt a legváltozatosabb gondolatok, programok, (szub)kultúrák megfordulnak, összeérnek, és nyomot hagynak egymáson és a közös térben.

Az Újra-Nyitogató héten, szeptember 23-án bemutatjuk a Müszi hamarosan induló szabadegyetemét (a µEGYETEMET avagy MÜEGYETEMET) is, amire akkor és ott jelentkezni is lehet! Aki beiratkozik, ösztöndíjat kap, amit a Müszi saját valutájában, müszilujzában fizetünk ki. A MÜEGYETEM-et a Müszi a Képzőművészeti Egyetem Intermédia Szakával és a Corvinus Egyetemmel együttműködésben indítja.