09.13. Mayberian Sanskülotts [koncert, klip bemutató, pop-up kiállítás]

09.13. Mayberian Sanskülotts [koncert, klip bemutató, pop-up kiállítás]

Facebook esemény

A Mayberian Sanskülotts egy, a nyolcvanas évek magyar alternatív zenekarainak örökségét, a századközép díváinak kultuszteremtő attitűdjét, a magyar népzenei örökségét sajátosan ötvöző, és ezeknek kivonatát megannyi titkos adalékkal a kortárs popzenébe átemelő négytagú zenekar.
A lo-fi hullám által rakott meleg fészket elhagyva, immáron három éve eveznek a könnyűzene parttalan óceánjában – várva a megváltást egy aranyrudakat osztogató ember személyében.
Zenéjük Szigeti Árpád basszusgitárja, Hromkó István dobverői, Balogh Gallusz gitárja és Csordás Zita hangja által javarészt magyarul szólal meg.
Most harmadik albumuk elkészüléséhez közelednek, és az első számhoz, az Akarathoz társuló klipet a Müszi közreműködésével forgatták Horváth R. Gideon rendezésében, így itt is mutatják be. Az alkalom különleges lesz, hiszen nem egyszerű premierről van szó, hanem egy egész estét betöltő buliról, ahol eddigi videóikat, meg nem jelent remix-videóikat, saját képzőművészeti alkotásaikat és más meglepetéseket lehet majd látni. Mindezt természetesen egy koncert kíséri majd, ahol az új albumról is bemutatnak néhány számot.

Belépő: 300 ft- szociális / 500 ft- ajánlott / 1000 ft – támogatói

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/mayberian