10.04. RNR666 / FŐDALATTI buli: DON VITO (D) + DAIKIRI (FR)

10.04. RNR666 / FŐDALATTI buli: DON VITO (D) + DAIKIRI (FR)
DON VITO (D)
DAiKiRi (FR)

1000 Huf

“Jazzcore without Jazz ” ez a meghatározás tetszik a legjobban a lipcsei DON VITO- val kapcsolatban. És ahogy folytatódik az se rossz. “… with a very weird core.”

Dob, basszus és gitár, mondhatni klasszikus rock felállás. Amit a Don Vito játszik az viszont nagyon távol áll a rocktól. Gyors, rövid számaikon belül rengeteg a váltás, komplex, játékos, és rendkívül szórakoztató amit csinálnak. A zenekar szinte folyamatosan turnén van ( kétszer zajongták már körbe Kínát!) Budapesten ez lesz a harmadik RNR666 bulijuk.

Lightining Bolt, AIDS Wolf kedvelőinek például erősen ajánlott !!!!

http://donvito.bandcamp.com/

Az est másik fellépője a DAiKiRi Franciaországból. Kábé ugyanaz mondható el mint az előzőekben: gyors, rövid, komplex dalok, hiperaktivizmus, mániákusság. Itt viszont mínusz egy gitár, plusz egy ének. Velük kapcsolatban legtöbbeknek a japán Melt Banana merülhet fel mint párhuzam.

http://daikiri.bandcamp.com/

***
“A turné hatodik utasa a neves francia grafikus művész, C R A O M A N, aki képregényt rajzol az utazásból. A turné a morvaországi Brünnből indul,  legtávolabbi pontja Törökország fővárosa, Ankara. A végállomás pedig Ceske Budejovice.”
http://www.rnr666.hu/sixline/20130930/a-hatodik-the-sixth

Don Vito full set video:

http://www.youtube.com/watch?v=_wJfEbwaLxw

DAiKiRi full set video:

http://www.youtube.com/watch?v=3jomyQXk1Cc

facebook esemény:

https://www.facebook.com/events/536557776413933/