Dühöngő programjai a Nyitogató Héten

Dühöngő programjai a Nyitogató Héten

Dátum/Idő
09.19. - 09.28. All Day

Kategória(k)


Bad Party a Dühöngőben
Zene és bulizás kéz a kézben járnak. Az azt követő takarítás azonban senkinek sem a kedvence.  Szerencse, hogy a Dühöngőben ezt nem kell megtenned! A Zene napon jelképes összegért próbálhatjátok ki az éppen erre készült Bad Party csomagot.
09.20. – Nyitott nap
Dühöngő extrém szobája
A szokásosnál is extrémebb játékkal készül a Dühöngő a Nyitott napon. Képzelj el egy teret, ahol a legkülönfélébb és legszürreálisabb tárgyak várnak rád. Fogj egy baseballütőt, vagy bármi mást, ami a kezedbe akad, és tölts el néhány percet a Dühöngőben!
09. 21.- Bazár nap
Vásári kavalkád-kicsit máshogy
A zöldség és gyümölcs minden valamirevaló vásár velejárója. A Dühöngőben is találkozhatsz velük, csak kicsit másként! Gyere, és próbáld ki, milyen érzés a falhoz vágni egy dinnyét!
09. 22. – Városi nap
Színezd át Budapestet!
A Városi nap alkalmából speciális programmal készül a Dühöngő! A kihívást Budapest térképe jelenti, a Te feladatod pedig nem más, mint festékes lufival eltalálni kedvenc kerületedet!
09.23. – Színházi nap
Critical Audience
Shakespeare idejében bevett szokás volt, hogy a közönség zöldség és tojás formájában fejezte ki véleményét az előadásról. A Színházi napon a Dühöngőben Te is kipróbálhatod, hogy ez milyen érzés.
09.24. – Civil nap
Célozd meg a társadalmi problémákat
A civil szerveztek ellenfelei a társadalmi problémák. Gyere a Dühöngőbe, és mosd le őket festékes lufival a falról!
09.25.- Nemzetközi nap
Nemzetközi íztalálkozó a Dühöngőben
A Nemzetközi napon különböző országok ízei röpködnek majd a Dühöngő légterében. Gyere, és próbálj ki egy igazi pitafrizbit!
09.26. – Dallam nap
Indul a banzáj a Dühöngőben!
Egy jól sikerült koncerten vagy házibuliban mindig törnek a poharak és az üvegek. A Dühöngőben nincs buli utáni takarítás. Gyere és próbáld ki!
09.27. – Vizuális nap
Le a szörnyekkel!
A Vizuális napon valóra válik gyermekkori rémálmod. A Dühöngőben világítószemű plüss szörnyecskék várnak rád. Le tudod lőni őket?
09.28. – Családi nap
Dobj egy Picasso-t!
Otthon nem szabad a falra festeni. A Dühöngőben a család közösen dobálhatja a színes lufikat a vászonra, amiből a végén kirajzolódik a közös élmény szép emléke (haza is vihetitek).
——————————————————————————————
Dühöngő – The RageRoom’s programme for opening week in MÜSZI
 September – Music day
19th
Bad Party in Dühöngő – The RageRoom
Music and party go hand in hand. But nobody likes cleaning-up after it. You are lucky not to do it in the RageRoom. On Music day you can try out our Bad Party package for a symbolic price.
 September – Open day
20th
Extreme room created by RageRoom-team!
For Open day, we offer you an extraordinary game. Imagine a place where the most various and surreal objects expect you to break. Take a baseball bat or choose another equipment. Spend one minute in this room.
 September – Bazaar day
21st
Fairground extravanganza – somehow different
Fruits and vegetables belong to an appropriate fair. You can meet them in the RageRoom, too, but in another way. Come in and try out how it is to throw a watermelon to the wall.
 September – City day
22nd
Repaint Budapest!
For City day, the RageRoom prepares a special programme. Take the challenge to find your favourite district on Budapest’s map with a painted balloon.
 September – Theatre day
23rd
Critical Audience
In Shakespeare’s time it was common to express public opinion by vegetables and eggs. On Theatre day you can be part of this old tradition.
 September – Civic day
24th
Target social problems
Social problems are in the focus of civic organizations. Get in the RageRoom and diminish them by painted balloons.
 September – International day
25th
International „taste-meeting” in the RageRoom
On International day you can make different countries’ tastes fly in the air. Come and try a real pita frisbee.
September – Melody day
26th
Banzai gets started in RageRoom!
In a good concert or house party bottles and glasses usually break. In the RageRoom there is no cleaning-up problem. Come and try it out.
September – Visual day
27th
Down with Monsters!
On Visual day your childhood’s nightmare gets real. Lighting-eyed monsters wait for you. Can you get them shot?
 September – Family day
28th
Throw a Picasso!
At home you cannot paint on the wall. In RageRoom the family can throw painted balloons on a linen together and take home the result of this common artistic experience.