Felcsúti Anarchista Színház – impro és LARP

Dátum/Idő
09.29. 18:30

Kategória(k)


Felcsúti Anarchista Színház – impro és LARP

14222339_328723954138491_2331774463144793632_n

Facebook event

“A vak is látja, hogy a régi központoknak befellegzett. Berlin, New York, London és Budapest is mennek a levesbe. Felcsút az új centrum! Ha van stadion, kisvasút és űrállomás – úgy gondoljuk, hogy színházra is szükség lesz!”

FIGYELEM, EZ NEM ELŐADÁS, HANEM TRÉNING. HA ELJÖSSZ, A RÉSZVÉTEL KÖTELEZŐ! NYELVTUDÁS NÉLKÜL A WORKSHOP KÖVETHETETLEN, KÜLFÖLDI BARÁTOKAT HAGYJÁTOK OTTHON! :)

Politikailag elfogult IMPRO szakkör, KEITH JOHNSTONE tanításai alapján, tartja: Sebő Feri (Budapesti Anarchista Színház) – “az MKKP radikális szárnya”

Új helyszínen (Művelődési Szint (Müszi)) folytatjuk KEITH JOHNSTONE és “társadalomkritikus LARP” nyitott, ingyenes workshopunkat!

Folyamatos bevezetőkurzus. Spontenaitás, eredetiség, státusz. Ajánlatok, blokkolás. Minden ötlet jó, SŐT! Hogyan bukjunk derűvel? Merjél unalmas lenni. Mi a különbség az “eredeti” és az idióta improvizatőr között? (semmi) Az új helyszínen kinyílt a tér, több fizikalitás várható!

További info:

http://www.keithjohnstone.com/

https://nordiclarp.org/what-is-nordic-larp/

FÉL HÉTTŐL GYÜLEKEZÜNK, DE PONTOSAN HÉTKOR ELKEZDJÜK, HA HÉT ÓRA NULLA NULLA UTÁN ÉRKZEL, SAJNOS NEM TUDUNK BEENGEDNI, EZÉRT NE KÉSS!