Forradalmi workshop – Felfújható szobrokkal a változásért!

Forradalmi workshop – Felfújható szobrokkal a változásért!

Dátum/Idő
10.21. 12:00 - 20:00

Kategória(k)


Az eclectic electric collective szeretettel meghív, nyitott, aktív közreműködésen alapuló worksopjára, melynek címe:

FELFÚJHATÓ SZOBROKKAL A VÁLTOZÁSÉRT, 

Készíts felfújható szobrokat a tüntetésre!

A workshop célja, hogy felfújható utcaköveket és egyéb 3 dimenziós tüntetőtábla-objektumokat hozzunk létre a 23-i “Egy Millióan a magyar Sajtószabadságért” tüntetésre. Ez egy ingyenes kreatív aktivizmus workshop az eclectic electric kollektív-töl.

Szeretnénk nektek megmutatni, hogyan lehet egyszerű eszközök és olcsó anyagok, mint ponyva, kétoldalú ragasztó és a szelepként funkcionáló pet-palack segítségével felfújható szobrokat készíteni, hogy későbbi akcióitokon saját üzeneteiteket is meg tudjátok formálni.

A workshopot a résztvevők hozzájárulásai tartják fenn! Munka közben közös potluck (http://en.wikipedia.org/wiki/Potluck) ebédet is tartunk. Hozz magaddal ételt, italt, és barátokat!

RÓLUNK:

Az ‘eclectic electric collective’ egy nemzetközi, horizontálisan szerveződő, művészekből, aktivistákból és egyéb támogatókból álló, berlini központú hálózat. A művészet és az aktivizmus különböző formáit kutatjuk és alakítjuk, aktuálisan a felfújható plasztikák tüntetésen való bevetését tesszük minél több csoport számára elérhetővé.
Korábbi projektjeinket megtaláljátok a blogunkon:
www.eclectic-electric-collective.blogspot.com
vagy nézzétek meg a könyvünket: www.minorcompositions.info/?p=357
a közös együttműködés reményében,

eclectic electric collective

 

ENGLISH:

We would like to invite you to our open participatory workshop

“INFLATABLES FOR CHANGE, how to build inflatables for protest actions”.

The aim of the workshop is to build inflatables for the protest “Egy Millió a magyar Sajtószabadságért” at the 23rd of october.

The reason why we are so enthusiast for inflatables is that they can transform a protest into a joyful play: carried and played with within a procession, inflatables transform energy, creating a cohesive social body from a mere gathering of people, giving the crowd a feeling of unity and joy whilst providing a strong visual impact.

For this reason we want to teach you how to make inflatables with simple tools and cheap materials, using foil, double sided tape and a drinking bottle, that serves as the valve, so you can apply this knowledge for your own actions.

For examples of actions, see the action we did for the 1th of may in Berlin:

https://vimeo.com/51358894

and

https://vimeo.com/51367630