HOMO LUDENS PROJECT – MASZK EGYESÜLET: CAR-MEN

HOMO LUDENS PROJECT – MASZK EGYESÜLET: CAR-MEN

Dátum/Idő
11.16. All Day

Kategória(k)


Színház egy autóban

Piros, piros és narancssárga, narancssárga, még mindig narancssárga, tenyérbe izzadt rajtpisztoly és…. CAR-MEEEEN:
Kedves netolvasó, csak pár percünk van, jól figyeljen, fontos információk kerülnek pillanatokon belül a szeme elé: Rajt! A CAR-MEN színház egy kocsiban. Négy autó indul a lentebb megadott helyről, melyekben 3 különböző színházi akciót és egy koncertet élhet át a leendő utas. (3+1=4) Az autók mozgásban vannak, furikázzák nézőjüket a városon keresztül, miközben akár az anyósülésem, akár a hátsó ülésen ül-robog a teátrum. Az epizódok negyedórásak (15 perc/1 fő); egyszerre csak egy ember ülhet be egy kocsiba, az élmény intim, rossz az aki rosszra…csak színház négy keréken. Azt hiszem, minden elhangzott.

Most lazíthat kicsit, csepegtessen, hármat a jobba, hármat a balba, a fejet hátra, ki ne pityeredjen, és vissza a szöveg elé, mert máris következnek a karos-szériák: Mit is láthatunk az autókban?

CAR-MEN OKTATÁS

Katarzis-oktatás

A könyvodvából előbújt Arisztotelész Artúr tanár úr és a mindig laza Duchamp Marci hecc- és szópárbajok közepette adják át a hallgatóvá avanzsálódott nézőnek a legfontosabb tudnivalókat a katarzisról. Tanulmányút és szemléltetés… vagy az egész csak alibi, hogy Artúr végre ráleljen szerelmére, Carmenre? Ez eddig még csak hipotézis, de az oktatás alatt kiderül.

Fuvarszínész: Kovács A. Gyula, Szilágyi Szabolcs

Fuvar-rendező: Benkő Imola Orsolya

CAR-MEN PSZICHÓ

Tudat-fuvar

Egy titkos anyag és ősi lények segítségével a Férfi tudatába leshetünk, válaszokat keresve arra, hogy vajon mi rejlik a személyiség mélyén, milyen ősminták határozzák meg azt. Férfi és nő, nő és férfi, tükörbe bámulás vagy torzított elfedés, csak úgy tisztán, fehér gyolcsba burkolva.

Fuvarszínész: Kállai Ákos, Erlauer Balázs

Fuvar-rendező: Kállai Ákos

CAR-MEN AKCIÓ

Übü papa rabul ejt

Übü Papa fogyasztókapszulájában csörtetve mindenkit túszul ejt, aki bármiből többet fogyaszt, mint Őübüsége. (Például lehet, hogy most éppen Ön a monitor előtt, de sebaj, jó étvágyat, egészségére!) Így Segesvárnál a szabadság-szerelem habzsoló, jómadár Petőfi is potrohába került, de szomja azóta sem enyhül, ezért a partizán Carment üldözi, aki Übü hatalmát is ingatja.

Fuvarszínész: Kállai Ákos, Szilágyi Szabolcs

Fuvar-rendező: Benkő Imola Orsolya

CAR-MEN KONCERT

Partizándalok

Két partizán dallamcsempész, akik alagutak helyett egy mozgó gépjárműben robbantanak koncertet és fegyvereznek le dalaikkal bárkit, aki a titok-kocsijukba téved. Partizáneszméjük Mosonyi Alíz Magyar mesék sorozatából ered, és e történetekből merítik lőporos áriákat. Hagyd, hogy füled mögött süvítsen el dallamlövegük.

Partizán dallamcsempész: Gyüdi Eszter,  Gyüdi Sándor

Fuvarozó: Kovács A. Gyula

Az anyósülésről észt osztó: Benkő Imola Orsolya

Menetterv:

Rajt: 2014.  november 16.

Megálló telephely: MÜSZI

Menetidő: 4×15 perc

Karbantartási szünet: előadásonként max. 10 perc

Indulás: 15.00 h 17.00 h és 19.00 h

Jegyeket, bérleteket:

Kedvezményes fuvar: 2500 Ft/ 4 előadásos bérletv

Megengedheti Magának fuvar: 3500 Ft/4 előadásos bérlet

SzeretÖrülTámogat fuvar: 4500 FT/ 4 előadásos bérlet

Előzetes jegyfoglalás szükséges: homoludensproject@gmail.com

Segédberendezés: Mladonyiczki Éva, Tóth Andrea

Autó eszkabátor: Kállai Ákos, Kovács A. Gyula

Diszpécser, segédkoordinátor: Zélity Dávid

Mechanika, Fő-koordinátor: Benkő Imola Orsolya

Támogat: REÖK, NKA

És vége! Lenyugodhat, szem megpihen. Ujjgyakorlatként ajánljuk e-mail fiókja címlista rublikájában a következő pár betű leütését: homoludensproject@gmail.com. S, ha már bepötyögte, meg is rendelheti jegyét! X-re, kattint-koppint, bezár, további szép napot!