Kvltnight presents: Ritualz (MEX), Machabray, Wytchelle Myld

Dátum/Idő
03.22. 20:00

Kategória(k)


Kvltnight presents: Ritualz (MEX), Machabray, Wytchelle Myld

16998937_1785451971480901_7721849031264470284_n

Facebook event

Sokat gondolkoztunk, hogy oroszország legnagyobb underground csillagai (IC3PEAK) és a tehetséges német újoncok (FLESH& PEAKi) után kit hozzunk el nektek. Megtaláltuk a tökéletes alanyt.

Március 22-én, szerdán a korábban †‡† -ként ismert Ritualz tartja a Kvltnight első 2017-es szertartását. A witch house mexikói ősatyja első alkalommal lép fel Budapesten európai turnéja során. A sokáig anonimitásba burkolózó JC Lobo a witch house születése óta jelen van a szcéna élvonalában,a Gvcci Hvcci-val közös GHETTO ASS WITCH című számát minden valamire való kultista máig a playlistjén tartja. Ritualz zenéjében keveredik a witch house, a shoegaze, a houston-i chopped and screwed hiphop, a techno, a ’90-es évek rave-je és a gót zenék motívumai. Hívd aminek szeretnéd: witch house, gothic dance, egy biztos: Ritualz live actje során Mexikóváros legsötétebb bugyrai elevenednek meg Budapest közepén.

Soundcloud:

Video:

Official site:

http://ritualz.com/

†††
Machabray
A populista okkult elektronika magyar nagykövete. A servo.hatred hamvaiból feltámadt Machabray live actje során a klasszikus witch house vonaltól a depitrap kopogós kickjein és gyomorba markoló szubjain keresztül eljutunk az újvonalas witch dalok visító szintikkel felhasított bugyráig. Cloud trap, witch house, future goth fúzió, letagadhatatlan aggrotech gyökerekkel.

†††
Wytchelle Myld
A tavalyi debüt koncert és EP után Wytchelle Myld újult erővel tér vissza, hogy rendet tegyen a tánctéren. Wytchelle zenéjében tökéletes harmóniában fér meg egymás mellett az éjsötét witch house, a nyugati trap és a posztszovjet underground elektronika. Ez az a sound amiben találkozik a múlt, a jelen és a jövő. Kihagyni tilos, megnézni kötelező.

▲▲▲
Jegyinformációk:
Elővételesen március 21-ig: 1500 HUF
Helyszínen: 2500 HUF

Az elővételes jegyek kapcsán írhattok nekünk közvetlen az oldalunkon, vagy kereshetetitek Envot: +36 30 582 3302

Előzetes egyeztetés után átvehetők a 14. kerület Gizella út 42-44 szám alatt.