Moszkva tér és Tapso II koncert

Moszkva tér és Tapso II koncert

Dátum/Idő
10.28. 20:00

Kategória(k)


20:00 Moszkvatér zenekar

A legendás Moszkva tér zenekar (MOX) fellépése. http://mox.minima.hu/

22:00 Tapso Il

Szicíliai poszt-rock csapat dobbal vonóval, gitárral és énekkel, elektromos orgonával.

Finom kísérletezés halkkal és hangossal, gyorssal és lassúval, rendszerrel és ösztönökkel.

Hangzásában a 90-es évek amerikai math-rockjára hajaz.

“ A kortárs kísérleti zeneszerzők művei mellett hat ránk a vakító fényekkel és fülsiketítő hangokkal teli város forgataga, és az emberi varázslatok…

Thapsos egy ógörög település volt Szicíliában, ahol még kézművesek gyártották a dolgokat, az üzlet kapcsolatban volt az emberi természettel és a közvetlen termeléssel – nem úgy, mint a mai mindent felölelő ipari spekuláció…”

Belépő: 1000 Ft

///////////////////ENGLISH DESCRIPTION////////////////////

20:00 Moszkvatér band http://mox.minima.hu/

22:00 Tapso Il

A post-rock band from Sicily with a refreshingly positive attitude to experimentation. Tapso II are a three-piece with an intuitive awareness of the dynamic possibilities of the power trio: via quiet bit/loud bit, fast bit/slow bit, or messy bit/tight bit excursions, they understand the value of contrast and juxtaposition. Sonically their influences will be unmistakeable to fans of late-90s US math rock.

“ Music is our personal rock’n’roll, it is influenced by contemporary experimental composers and enhanced by the disquieting life in a city of blinding lights, loud sounds and charming human combinations…

Thapsos was a Sicilian pre-greek site, where things were made by craftsmen and business was still linked to the human nature and direct creation, far from today’s “all-embracing” industrial speculation…”

Entrance fee: 1000 Ft

www.tapso.it

www.myspace.com/tapso