Müszi+ közösségi tervező workshop 2.0

Müszi+ közösségi tervező workshop 2.0

Vannak ötleteid, hogy hogyan lehetne jobbá tenni a Müszit? Gyere el egy közös újratervezésre!

Facebook esemény
Két év után a Müszi továbblépésre készül: a Norvég Civil Alap támogatásával induló Müszi+ program keretében a következő évben átalakításokat tervezünk a hely befogadó kapacitásának bővítésére (a Corvintető tereinek bevonásával) és a meglévő terek fejlesztésére.
A mostani műhelymunka célja, hogy a Müszit használó közösség részvételével meghatározza a Müszi térbeli újraszervezésének alapjait és kijelölje a bővítés lépéseit: mind a szintek programja, mind építészeti megoldásai értelmében, elősegítve a különböző tevékenységek produktív együttélését és fenntarthatóságát.
Februárban már szerveztünk egy hasonló eseményt Hans Karssenberg (Stipo, Rotterdam) vezetésével, ahol sok releváns probléma és ötlet merült fel – ezek mentén folytattuk a tervezést az április 2.-i workshopon (a jegyzeteket itt találod: http://muszi.org/?p=6334), és most megyünk tovább! Gyere, és tedd hozzá Te is az ötleteidet a Müszi fejlesztéséhez!

Időpont: április 15. (szerda), 18 óra
Helyszín: Müszi, workshop terem

A műhelymunkát moderálja: Rét Zsófia (Kreater), Szokolay Örs (Nyitott Ajtók Közhasznú Egyesület)
A részvétel ingyenes, regisztráció itt: https://docs.google.com/forms/d/1PGhOS22fUCOJQtaHQ3Hkep0e3un6WFyzt1SQIxl6BZg/viewform?usp=send_form.

Szervező: Nyitott Ajtók Közhasznú Egyesület
Együttműködő partnerek: KÉK, Kreater, Müszi
Támogató: NCTA Norvég Civil Támogatási Alap

Leave a reply