07.06. Deepfields Special / BIODUB (GER)

07.06. Deepfields Special / BIODUB (GER)

A Szoba Studio bemutatja: Deepfields Special, BIODUB (GER) 

A Deepfields sorozat először büszkélkedhet külföldi vendéggel, a német Biodub személyében, aki egy dj settel készül erre az alkalomra. A SzobaStudio Dj-in kívül egy sokak által ismert magyar deephouse páros is tiszteletét teszi egy b2b set keretein belül:

Nortio (Moti Brothers), és B. (Ill Cows) az Itom Records-tól.

Biodub zenéjét legjobban a techno, a dub és az elektronika kombinációjaként határozhatjuk meg. Az elmúlt években számos kiadónál jelentek meg zenéi; többek között a Ki Records, a Tiefenrausch, a Samuvar ltd. és a KanuKanu and Pronounce adta ki trackjeit.

Debütáló albuma, a Reisegefaehrte nemzetközi szinten is nagy elismerést hozott neki.

Több mint 10 éve aktív dj-ként és olyan neves előadókkal zenélt már együtt, mint Sven Väth, Ken Ishi és Kit Clayton. Szülővárosában, Hannoverben számos klub rezidens DJ-jeként pedig olyan előadók mellett szerepelt, mint LTJ Bukem, Eddie Piller (Az Acid Jazz label alapítója Giles Petersonnal), Rainer Trüby és Oliver Korthals (a legendás Mojo Club alapítója).

Már aktív Dj-ként, hamarosan a zenekészítésbe is belekóstolt. Számai – elmondása szerint -, vizuális benyomások zenébe átültetve; ezeket a benyomásokat legtöbbször a természetben, máskor épületekben, akár gépekben, környezetükkel összefüggésben találja meg. A mély bassline-ok és karakteres dub chordok között olykor természetben felvett hangok és akusztikus hangszerek is felbukkannak, ezzel is egyedivé és élővé téve a hangzásvilágot. Változatos és olykor merész válogatású dj-setjeit egy állandó, jellegzetes deep hangulatvilág és egy állandó 4/4 lüktetés teszi egységessé és táncolhatóvá.

 

www.biodub.com

www.KI-Records.com

 

Lineup:

Biodub /GER/ (dj-set)                                          \\ KI-Records

Nortio (Moti Brothers) & B. (Ill Cows)      \\ Itom Records

Rafiki, Li                                                                       \\ SzobaStudio

 

Műfaj: Dubtechno, Deephouse, Techhouse

Helyszín: Művelődési Szint (MÜSZI) - www.muszi.org

Belépő: 11 előtt 600Ft, utána 800Ft

Listen:

www.soundcloud.com/biodub

www.soundcloud.com/moti-brothers

www.soundcloud.com/illcows

www.soundcloud.com/szobastudio

www.soundcloud.com/li-sstd