ÚJ IDŐPONTBAN! Lynn Book Mozgás és Hang Workshop

ÚJ IDŐPONTBAN! Lynn Book Mozgás és Hang Workshop

Lynn Book (USA) Intenzív Workshop - Július 21-22-23.

Voicing Bodies – Megszólaló testek

Képzőművészek, zenészek, énekesek, táncosok, terapeuták és egyéb kalandozók! Ez a három alkalmas intenzív workshop mindazoknak szól, akik új kapcsolódási pontokat keresve TEST és HANG kreatív lehetőségeit szeretnék aktiválni. A légzéstől a hangkeltésig, sétálva, beszélve, énekelve és mozogva teszünk felfedezőutat testünk és hangunk birodalmába – különös tekintettel arra, miként változtathatjuk a mindennapi élet dolgait varázslatossá kíváncsisággal és örömmel.

Egy sor lazító (release-)technika, kortárs művészeti megközelítések és ősi praktikák oly módon fonódnak egybe a workshop-on, hogy régi berögződéseinket elengedve teret engedhetünk új, teljesebb tapasztalatoknak alkotói és “mindennapi” életünk során. Lynn több évig tanított New York-ban, ahol megalapította a Voicelab-ot, az itteni tapasztalatokra alapozva “voicing body” pedagógiáját. Tanított a Bard College-ben, a New York University-n és a School of the Art Institute of Chicago-ban. Jelenleg az amerikai Wake Forest University valamint a berlini és new york-i Transart Institute óraadója.

Ez a workshop egy teljes testet bemozgató “physical lab”, készüljetek kényelmes ruházattal, amiben könnyen mozogtok. Hozzatok vizet és vázlatfüzetet. Nyugodtan videóra is vehetitek az alkalmakat, ha minden résztvevő beleegyezik.

Helyszín: Müszi (Művelődési Szint, Blaha Lujza tér 1. – a volt Corvin Áruház 3. emeletén.)

 

Órarend:

Július 21. szerda 13h – 16h

Július 22. szerda 13h – 16h

Július 23. szerda 13h – 16h

Az alkalmak után beszélgetés a büfében.

A workshop díja: 12000 Ft / fő, július 10-ig befizetve kedvezményesen 9000 Ft / fő.

Jelentkezés: emailben a jazzzzzzzaj@gmail.com emailcímen. A további részleteket a jelentkezést követően emailben kommunikáljuk.

Várunk szeretettel!

Rubik Ernő Zoltán (JazzaJ)