08.02. Giuseppe L. Bonifati (IT): VALAMITELKELLMONDANOM / IVETOTELLYOUSOMETHING / tolatettperformansz

08.02. Giuseppe L. Bonifati (IT): VALAMITELKELLMONDANOM / IVETOTELLYOUSOMETHING / tolatettperformansz

Facebook esemény

Divano Occidentale Orientale/Expop Teatro (IT)

privát toalettperformansz 5 percben, 1-2 fős turnusokban

Giuseppe L. Bonifati előadásában

- csak te meg én meg még esetleg ő, rossz az, aki rosszra gondol…na…:) -

A krízis arra való, hogy megmutassuk magunkat, milyenek is vagyunk valójában. Minden maszk, és védelem nélkül, tisztán és sebezhetően. A tudatosság, talán nem más, mint egy állapot, amiben észrevesznek, megpillantanak. Olyannak, amilyenek vagyunk.

Művészként mostanság – jobban, mint eddig bármikor – szükségét érzem hogy elbukjak, megéljem saját kríziseim. Az utolsó utazásom Közép-Amerikából Észak-Európába megerősítette bennem azt a hitet, hogy az emberek szeretik, ha közelednek hozzájuk, megérintik vagy irányítják őket – mint egy bioenergetikai gyakorlat. A leskelődő vagy résztvevő néző/utazó az egyetlen, aki lehetővé teszi, hogy a tudatom szárnyaljon. Ezért hát magam mellé ültetem őt – egyet, vagy többet egy adott pillanatban. Felveszem a szertartáshoz szükséges ruhámat, és hirtelen felötlik bennem egy kérdés: hol van a mellékhelyiség?

Megnyugszom. Be vagyok zárva… Pssz, pssz …. valamitelkellmondanom … én vagyok az érme másik oldala! Az eltakart, a kerek és egész… én vagyok a szépség maszkja és antimaszkja. Én vagyok Axl Rose és Shakira együtt, én vagyok a gyújtózsinór. De… meghatódtam a Hello Kitty-s macskától….

BŐVEBB INFÓ
http://www.divanoccidentaleorientale.com/

TÁMOGATÓI JEGY 200 HUF A belépő megváltásával a MÜSZi (sz)épülését segít(het)ed.

ELŐREGISZTRÁCIÓ A korlátozott férőhelyek száma miatt előzetes regisztráció ajánlott a muszijegy@gmail.com címen.