10.03. Közösségindító zöldítés

10.03. Közösségindító zöldítés

Ha a http://greenmeetup.hu/ -n a csoportba is regisztrálsz, nem csak a Facebookon jelentkezel, természetesen ingyen jöhetsz be.

Facebook esemény

Átfogóan belekóstolunk a fenntarthatóságba, a tudományba, a vegyes zöldségekbe, és elkezdünk ismerkedni, mert együtt érünk igazán sokat.

1. Gondolkodás – Szomolányi Katalin (Fenntartható Fejlövés)
2. Tudomány – Ijjas Flóra (kutatások, fejlesztések a jövőért)
3. Gyakorlat – Előadónk még a naptárat nézi, de sürgetjük.

Ha a http://greenmeetup.hu/ -n a csoportba is regisztrálsz, nem csak a Facebookon jelentkezel, természetesen ingyen jöhetsz be. Egyébként rajtad áll, mennyit dobsz be.

Minden befolyó bevételt a közösségre és a közösség által 3 havonta megszavazott környezetvédelmi jótékonyságra fordítunk. Mindenről tudni fogsz, mert csak így működik jól.

Kérdezz, javasolj, szervezz velünk!

Tudásmegosztó tudatos közösség – Green Meetup

Fenntarthatósággal, környezetvédelemmel, globális, regionális és helyi problémákkal és kérdésekkel foglalkozik a frissen megalakult Green Meetup, ami három hetente szervezett rendezvényekkel segíti elő a tudatos, zöld társadalmi fejlődést. Technológiákat ismernek meg, tudást és jó gyakorlatokat cserélnek elismert szakemberek előadásaival, valódi networkinggel, ahogy az egy igazi meetupon történik. Bár a meetup fogalma és látogatása még mindig újnak számít Magyarországon, szerencsére egyre jobban terjed ez a platform, és az ilyen, alulról építkező, a politikától és a befolyásoló nagy szereplőktől érdemben is elhatárolódó közösségek is. A meetup olyan, mint egy szabadegyetem, ahol nagyon gyorsan, néhány témában tanulhat újat az ember, és ahonnan ritkán távozol új, értékes kapcsolatok nélkül.

A Green Meetup előtérbe helyezi a tudásmegosztást és a kis lépéseket, képez, formál, és elősegít. A többi csak a hallgatóságon, vagyis rajtad múlik. Talán épp ezért írják is a bemutatkozóban: “Nem ecofreakek vagyunk, nem láncoljuk magunkat fákhoz, ellenben szeretjük a clean technológiát, és örülünk, ha a vállalkozásokban nem feltétlenül ellenséget látsz.”

Októbertől legalább 3 hetente lesz Budapesten egy nyitott rendezvényük, ahol a területülön sikeres szakemberek (kutatók, vállalkozók, véleményvezérek) tanítanak tudatosabban élni. Nem erőfeszítés, logika. Csatlakozz a http://greenmeetup.hu -n, és menj ingyen az első rendezvényre is ami október 3-án lesz a Müszi nagytermében. A legjobb hely közösséget indítani.

Inkább a Facebookot görgetnéd és elcsodálkoznál a frappáns megvalósításokon?

Ide kattints: https://www.facebook.com/GreenMeetup.hu