11.04. Játszóház X.

11.04. Játszóház X.

Máris itt a tizedik alkalom, azt a dixit nyuszis mindenségit! Ahogy ígértük, most egy darabig nem trükközünk a napokkal: hétfő nem csak a hét első napja, a felhőtlen játéké is! 4-én ismét gyülekező a Müsziben, tudod mit ne hagyj otthon!

…na de ha mégsem tudod: magadat, a gengszter haverjaidat, a kedvenc játékodat és persze a szerencsehozó amőba tolladat! Jókedvet is ér hozni, de mi kamionnal szállítjuk majd, úgyhogy lesz bőven! A bagoly legyen veletek:

.___.
{O,o}
/)__)
-”-”-

——————
És ha nagyon nem vagy képben, hogy most mi van akkor ez talán segít:

-Mi ez az egész?
Kéthetente egy este összejövünk a MÜSZIben és társasjátékozunk. Sok jófej ember, sok jó játék, jó hangulat, világbéke miegymás.

-Nem ismerek senkit, még sosem voltam, elmehetek?
Természetesen! Egy percig sem leszel egyedül, rögtön besuvasztunk majd egy csomó ismeretlen közé, de a játék hevében ezek az apróságok eltörpülnek majd, és a végére régi ismerősökként álltok majd fel az asztaltól.

-Én egy játékot sem ismerek itt, mit tegyek?
Csak semmi pánik. A szervezők nagyon lelkesek, hogy szabályokat magyarázhassanak, és segítsenek dönteni, mivel játssz.

-Csak egy óra késéssel érnék oda, úgyhogy nem tudok menni.
Meg ne próbáld! Ide akármikor jöhetsz, folyamatosan indulnak az új játékok, amikhez lehet csatlakozni! 10-ig biztos ott leszünk, ha van igény, tovább is. Lesz igény.-Ti akkor ötvenen játszotok egyetlen játékkal?
Nem. Sok játék, sok kis csoport, sok móka és kacagás.

-És a Monopoly?
Imádjuk… Ja, hogy nem.

-Akkor mit játszotok?
Sok játékot szoktunk vinni, és folyamatosan változik a kínálat, de van pár alap: Bang!, Dixit, Lego activity, Catan, Elfenland, Jenga, Blokus, Tikal, a Te kedvenc játékod, stb… Ezen kívül a MÜSZI amúgy is király hely, van ping-pong, csocsó és közösségi kert.

-Miért jó a társasozás? Miért nem iszunk inkább?
Mert tuti, hogy azt már te is unod. A társas alternatív szórakozási lehetőség, ahol könnyen lehet új barátokat szerezni, régiekkel találkozni, sokat nevetni, világuralmat megkaparintani. Sör persze azért lesz.